2777
2789
چهل عزیزم، بهم نمیاد اما در ظاهر مثل خواهرم هست، با همه مشغله ومشکلات اسفناک پشت سر گذاشته و پیش رو ...

😍😍😍😍😍به به آبجی شما که الان اینجا بزرگ و تاج سر ما محسوب میشی 

آبجی من خودم ۳۰ سالمه کاملا درک میکنم

کلی کارای نکرده ،جاهای نرفته،تفریحای نکرده،نقاشیای نکشیده،کتابای نخونده و.....دارم

ولی خب تو عالم خودم شاد و سرمستم🤣

اتفاقا کم حرفه لامصب😂 همش درس درس، من بجاش هسته میشم تنها سرگرمی‌ اش آرمی بودنش هست bts، منم گاهی ه ...

منم آرمی ام 😐😂 و منم تنها سرگرمیم bts و آهنگاشونه 

خیلی خوبه که همراهیش میکنین 

میشه گفت شما هم یه مامان آرمی تشریف دارین 😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😁😁 بله چادری ام و ممنون  حرمت که  داره ، ولی این فروشنده ها واقعا عقل ندارن یا شایدم چش ...

بلانسبت یه عده بعضیا دست میندازن چون فهم ندارن، والا منو ببینی میگی این شمایی با این تیپ، خودشم بالاشهر بزرگ شدم ویلای به چه بزرگی، اما از خودم نرفتم، عقایدم به ظاهرم نمیخوره بگم می‌خندی بهم

😍😍😍😍😍به به آبجی شما که الان اینجا بزرگ و تاج سر ما محسوب میشی  آبجی من خودم ۳۰ سالمه کامل ...

منم کلی تو تلگرام گروه فعال وکانال کتاب دارم هرچی بخوام ادمین ها فوری به من یا همه با نظم ومقررات عالی گروه میدن دانلود میکنم میخونم یا صوتی موقع انجام کارام می‌شنوم، چون بعضیاش اصلا مال دهه 30،40،50،60،هست،نقاشی هی میگم امروز فردا اینو بکشم کلا منفعل موندم، مشغله و بیحالی نمیذاره، اکثرا یه اندوه خاص دارم بی‌جهت گاهی حتی، انگار گاهی حس میکنم هزار سالمه واین بده، شماها با خوتون در جنگ نباشیم حیفه، ممنونم تاج سر آقا امام زمان عج هست شما عزیز منی گل گلی😘

منم آرمی ام 😐😂 و منم تنها سرگرمیم bts و آهنگاشونه  خیلی خوبه که همراهیش میکنین  میشه گ ...

آره گفتم منم آرمی ام بهش، عاشق جیمین هست😂من تو این چیزا کلا رفیقم باهاش تو همه چی، الان هم گیاه خواری شروع کرده، داستان داریم بابا🤣

آره گفتم منم آرمی ام بهش، عاشق جیمین هست😂من تو این چیزا کلا رفیقم باهاش تو همه چی، الان هم گیاه خوا ...

😂😂😂

الهی شما مادرها چقدر اذیت میشین به خاطره دمدمی مزاجی ما 

ولی گیاه خواری برای سن ما مناسب نیست چون احتیاج به پروتئین داریم 

منم شوگارو دوست دارم 😂

😂😂😂 الهی شما مادرها چقدر اذیت میشین به خاطره دمدمی مزاجی ما  ولی گیاه خواری برای سن ما منا ...

فعلا که حریفش نیستم، اون الان خودش‌ رو خیلی عاقل میدونه دیوونم کرده 😂