2777
2789
عنوان

میخام گربه بخرم ولی..

87 بازدید | 7 پست

یه چن وقتیه بد جور افتاده تو سرم که برم گربه بخرم 

اولش چون تابستون بود فکر میکردم اگه مدرسه ها باز بشه اون حیونی خیلی اذیت میشه(سال آخرم) 

آخه پشت کنکوری هستم و احتمالا سرم شلوغ تر بشه ولی خب من اصلا  کنکور برام خیلی مهم نیست  چون نمیخام خودمو عذاب بدم 

ولی میترسم اگه مثلا دانشگاه رفتم یه شهر دیگه اون پیشیه خیلی اذیت بشه و نتونم ازش مراقبت کنم 

اصلا سخت نیست

من برای دخترم خریدم

نگهداری سگ سخته ولی گربه به هیچ عنوان

باید هر هفته یکم موهاشو بزنی

به خوراکش برسی

خاک برای دستشوییش بگیری و بهش اموزش بدی

و همین

تمام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حیوونای خونگی خیلی زود وابسته میشن و بعدش اگه تنها بزاریشون اذیت میشن به نظرم هر وقت که شرایط دانشگاه اوکی شد و مطمئن شدی میتونی ازش مراقبت کنی بگیر 

آنچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو                                         تو خداوند آرزوهای محالی                                                عاشق خودمم چون هیچ وقت خسته نمیشم و دست از جنگیدن برای رسیدن به آرزوهام برنمیدارم                                             یه دختر قوی ....
جدی؟    آخه من شنیدم سگ داشتن خیلی سخته و گربه ها همش خوابن و اینا

کلا هر حیونی نگهداریش دردسر  و مسئولیت داره

انگار یه نوزادیه ک هیچوقت بزرگ نمیشه

به بازی و غذای مخصوص نظافت و دستشویی و شست و شو و واکسن و دامپزشکی و عقیم سازیش فک کن