2777
2789
عنوان

تاریخ زایمان

122 بازدید | 11 پست

مامان هایی که زایمان داشتید یا تجربه بارداری دارید 

لطفا راهنمایی کنید

من دوسدارم بچم مهرسال بعد به دنیا بیاد به امیدخدا

خودم که ۴۰ هفته(۹ ماه و ۱۰روز ) رو حساب کردم شده آذر ماه ولی

توی تقویم های بارداری اینترنتی اولین روز آخرین پریود آذر ماهو که میزنم  زمان زایمان میشه شهریور ماه.

بعد یه سایتی نوشته بود که یا +دوهفته میشه یا _دوهفته. اگه +دوهفته بشه میوفته مهرماه و مشکلی نیست 

ولی اگه بخواد _دوهفته شه کلا شهریور ماهی میشه

الان گیج شدم

من برای اقدامم رو آذر ماه حساب کرده بودم

یه نکته دیگه ام اولین روز اخرین پریود که روز بارداری نیست .تقریبا ۱۴ روز بعد که تخمک گذاری اتفاق میوفته اگه لقاح صورت بگیره بارداری اتفاق میوفته 

پس یعنی باید +۲هفته بشه؟

الان کی باید اقدام کنم

اگه کسی اطلاعی داره راهنمایی کنه لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داری برنامه ریزی میکنی که کی اقدام کنی بچه ت دقیقا فلان روز دنیا بیاد؟

گلم از اقدام و بارداری و روندش دقیقا چقدر میدونی؟

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

این جدول ها براساس سن بارداری هست نه جنینی پس چهل هفته سن بارداری و تاریخ های زایمانی ک میزنن بر این اساسه نیازی نیست بعلاوه دو هفته کنی و اینکه همیشه ی دو هفته ای ممکنه زودتر زایمان اتفاق بیوفته نمیشه اونقدر دقیق گفت در ضمن بلافاصله بعئ اقدام ک بارداری اتفاق نمیوفته ممکنه یکی دوماه یا بیشتر منتظر بمونی

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

منم میخاستم بچم 11/1/1400بشه  ولی هنوز منتظرم و نشده بهداین تاریخا اکتفا نکن

تاریخ اصلا بدام‌مهم نیست ماه به دنیا اومدنش برام مهمه .

شهریور رو دوست ندارم .البته با احترام به شهریور ماهی ها .ادم های شهریوری رو دوست دارم ولی ماهش رو نه.اتفاقای خوبی برام نیوفتاده