2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برو به این لینک جاهای دیدنی رو ببین و برنامه بریز برای سفرت جاذبه‌ها: شهر زاهدان، بازار رسولی زاهدان، بازمانده ارگ بم، گل‌افشان تنگ، غارهای سه‌گانه تیس، تلگراف‌خانه انگلیسی‌ها، قلعه پرتغالی‌ها، بندر قدیمی و سواحل شنی روستای تیس، ساحل صخره‌ای پزم، خلیج گواتر، جنگل حرای گواتر، کوه‌های مینیاتوری (مریخی)، سواحل صخره‌ای دریای عمان، قایق‌سواری در ساحل دریای عمان، گشت و خرید سوغات از منطقه آزاد چابهار، بازدید از مرکز پرورش گاندو (تمساح ایرانی)، رودخانه سرباز، مزرعه و باغات موز، قلعه ناصری ایرانشهر، نخلستان‌های رودخانه دامن، دورنمای قله تفتان، بازار قدیمی ایرانشهر، قلعه بمپور، مراسم موسیقی دونلی‌نوازی بلوچی، گذر از حاشیه رودخانه باهوکلات، درخت انجیر معابد خلیج گواتر خلیج پزم خلیج پزم مردان بلوچ گاندو
سلام شرمنده مهمون داشتم نتونستم بیام. برای خریدفقط باید برین منطقه آزاد .غرفه صبح باز هست ولی خیلی کم ولی غروب که بازبشه تا۱۲ شب باز هست چند تا بازار بزرگ داره که بازار فردوسش بیشتر برای خریدچای ومواد غذایی وظرف وظروف هم داره. بازار صدف وصالحیارش خوبه چیزای لوکس داره. بازار چینی ها هم داره که قشنگه حتما برین ببینین. هوای عید چابهار گرمه چند تا هتل داره که بتونین برین اونجا ولی از قبل حتما هماهنگی کنین که تو گرما بیرون نمونین چون عید شلوغ میشه. دریایبزرگش حتما برین واقعا زیباست.ولی اونجا شنا نمیکنن ، آخه موجای سنگین داره خیلی خطرناکه .از قسمتی که طرف منطقه آزاد میرین یه پلاژ ساحلی داره واسه شنا. اگه با پرواز میرین ماهی جنوب بخرین ماهی شیر واقعا خوشمزست. اگه سوال دیگه ای داشتی عزیزم در خدمتم.انشاالله که بهتون خوش بگذره. قلعه پرتغالی ها و یه مسجدی تو روستای تیس هست که جای قشنگی هست مسجدش یدونه مناره داره. یه مسجد بزرگی هم هست که مال اهل تسنن هست خیلی بزرگه واول شهر هست تو شب چراغاش روشن میشه قشنگه.بازار میوه فروشیش هم داخل خود شهر هست نزدیکای آتش نشانی هست.

دعا کنیم واسه عاقبت بخیری بچه هامون.

مامان ثنا جون راسته که الان اونجا قیمتا مثل جاهای دیگس کارت سبز چی میدن ؟مامانم میخاست بره خرید جهیزیه بره نمیدونه الان چجوریه. اگه کسی میدونه بگه لطفا