2777
2789
عنوان

راه های نزدیک شدن به خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 22 پست

درد اینجاست که میدونم گناهه و انجامش میدم. میگم ببین حال خدا چیه میگه ببین دونسته چه کارا که نمیکنه. ینی خدا میبخشه؟ کمکم میکنه؟ نگاهم میکنه؟ خیلی خجالت زدم

چطوری  نمازمونو   بخونیم؟؟؟؟  من  میفهمم   نماز  باعث  میشه   ...

اجی جونم منم همینجوری بودم بعد  به لطف خدا چندتا صوت گوش دادم با فلسفه نماز آشنا شدم اصلا نگاهم نسبت به نماز تغییر کرد..الان مشکل خیلی ها اینکه اصلا نمیدونن فلسفه نماز چیه..خدا میگه اقمت صلاه یعنی نماز به پا دار نه اینکه قرائت کن تو یه روایتی از امام علی فکر کنم^_^ امام میگفتن که نماز مثل یه ستونه  مثل عمود داخل خیمه اس اگه اونو درست  ادا نکنی نمیتونی اون خیمه رو برپا کنی

این صوت  زتدگی منو نجات دادن بدون شوخی  میگم گوشش بده اصلا متحول میشی👇👇

https://aminikhaah.ir/من-نماز-را-دوست-دارم/

لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹 یعنی هیچ نیرو و توانى جز از سوى خداوند بلندمرتبه و بزرگ نیست‏.🤲🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ذکر استغفار خیلی خوبه مدام ذکرشو بگو مدام صلوات بفرست ارکمت می کنه.برای نمازت هم اول یه برنامه اذان مثل بادصبا نصب کن رو گوشیت و تا اذان زد پاشو نمازتو بخون رفته رفته خودت مشتاق زمان اذان میشی.ان شالله خدا هممون رو عاقبت بخیر هردو دنیا کنه🌹

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  
غیبت کردن لعنتی رو هم نمیتونم بزارم کنار. میدونمم حق الناسه. چندبار بخاطر این اخلاق گندم آبرومم رفته ...

سعی کن ازش دفاع کنی ما در مقابل با غیبت دو کار داریم  یک اینکه از شخص که پشتت حرف میزنن دفاع کنی مثلا بگی فلانی  شاید توبه کرده به ما چه یا مثلا بگو شاید دلیلی برای کارش داره یا اینکه اون محیط رو ترک کنی..خیلی سخته گناه غیبت  برای هر غیبت  ثواب  بیست روزتو به طرف میدی😐 فقط به این فکر کن یهه حرف کوچولو بیست روز نماز و جون کندنت رو به باد میده

لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹 یعنی هیچ نیرو و توانى جز از سوى خداوند بلندمرتبه و بزرگ نیست‏.🤲🌸
اجی جونم منم همینجوری بودم بعد  به لطف خدا چندتا صوت گوش دادم با فلسفه نماز آشنا شدم اصلا نگاهم ...

ممنون  عزیزم   

حتما  گوش  میدم  ...

برام  دعا  کن  ..مشکل آنچنانی خدا رو  شکر  تو  زندگی  ام ندارم  ولی  از  لحاظ   روحی  سال  هاست  به  هم  ریخته  ام  ... 

ممنون  عزیزم    حتما  گوش  میدم  ... برام  دعا  کن  . ...

محتاجیم به دعا خواهر 😁🤲 میتونی از پسش بر بیای نگران نباش!!💪 با خدا حرف بزن که برات شرایطش رو آسون کنه🙂 خدا الان خیلی شماها رو دوست داره :))همین میلتون به اصلاح نفستون یعنی خدا دلش میخواد بهش نزدیک بشید و دلش براتون تنگ شده^_^موفق باشی ان شاء الله

ممنون  ام   آرزوی  بهترین  هارو  براتون  دارم  🌹🌹

همچنین🙏🌸💕