2777
2789
عنوان

باز سرما شروع شد😩😩😩

446 بازدید | 66 پست

باز فصل سرما شروع شد و دست و پای منه که مدام تکه یخه.   

از هوای سرد متنفررررررم 😭😭

خدا جون عاششقتم مرسی به خاطر اینکه معشوقم شدی🤩🤩

آخ من سرما دوست

چیه گرما پدرم در اومد این سه ماه😂

هوای خنک خوبه😍

درود به روح اعظم کائنات💖 چه زیبا گفت خیام:بد خواه کَسان هیچ به مقصد نرسد،یک بد نکند تا به خودش صد نرسد، من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من ، تو نیک نبینی و به من بد نرسد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

و پای من     البته من  دوس😍❄

لایک نکنید پلیییییز 💔  توجه توجه💓     اگر می خواهید تاپیک شما پربازدید شود اکیپ دالتونز را تگ کنید😜😎  پس از بازرسی تاپیک شما آن را در کسری از ثانیه پربازدید میکنیم😌😎     من دالتونز ای ام👊    لطفا با حیوانات مهربان باشید😢😍     اینم بدونید که اه حیوانات دامن تون رو میگیره مطمئن باشید.😒🐧   حامی حیواناتم😏     دوستون دارم❤💋     تیکر بلند شدن موهامه👀       دختر ارشد تابستون🍒🌞🐰    یه دختر شاد و بازیگوش 🐾🌊     که عاشق لاک و رژ لب شیطوونی با دوستاشه💅💄👠👭    
آخ من سرما دوست چیه گرما پدرم در اومد این سه ماه😂 هوای خنک خوبه😍

علت نفرتم از سرما بابام بود نمیزاشت وسیله گرمایشی روشن کنیم باید با حرارت خودمون گرم می‌شدیم همیشه خدا سرماخورده بودم 😐😑

خدا جون عاششقتم مرسی به خاطر اینکه معشوقم شدی🤩🤩
فردا بخاری میزارم من

کجایی؟

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود شوی و ما رستگار❤خدایا امیدمو نا امید نکن 😢تیکر رسیدن به ارزوها😍نشد نشد که بیام بازم به دیدن تو‌‌‌‌‌‌نشدنفس بکشم نفس کشیدن تو روزای تار منه شبهای روشن تو 
علت نفرتم از سرما بابام بود نمیزاشت وسیله گرمایشی روشن کنیم باید با حرارت خودمون گرم می‌شدیم همیشه خ ...

آخی نگو من طاقت ندارم بخدا😔

درود به روح اعظم کائنات💖 چه زیبا گفت خیام:بد خواه کَسان هیچ به مقصد نرسد،یک بد نکند تا به خودش صد نرسد، من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من ، تو نیک نبینی و به من بد نرسد