2777
2789
عنوان

باز سرما شروع شد😩😩😩

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 66 پست
ای بابا تو هم هر دقیقه هوس یه مدل سرما می‌کنی 😅😅🤣

من کلا همه چی دلم میخواد  الان دلم ویفرمیخواد زورم میادپاشم  

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
شگفتا مگه ی ازمایش چکار داره🙁

سخته بابا فک کن از زیر پتو باید بیام بیرون ،دست صورتمو بشورم کلی یخ کنم ،خشک کنم صورتمو ، خودمو خوشگل کنم،لباس بپوشم ،بچه ها رو هم آماده کنم،از پله ها بیام پایین ،بین راه نق نق بچه گوش کنم،برم تو انتظار که ایااااا کی نوبتم میشه 

بیخیال اصن نخواستم همین زیر پتو خوبه اخررش گرم میشم😎🤣

خدا جون عاششقتم مرسی به خاطر اینکه معشوقم شدی🤩🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدا😂😂😂😂😂😂😂😂 ولی واقعا حق داری گرما بیش از حد روی اعصابه 

دقیقا

ادمو عصبی و بداخلاق میکنه بشدت

من تو شهر سردسیرم زمستونم  بودم سرماهم خیلی سخته واقعا اذیت کنندس اشک آدم در میاد درسته

اما بهرحال میشه لباس خوب و گرم پوشید و چکمه و جوراب پشمی و یجوری تحملش کرد ولی تو گرمای شدید پوست تنتو که دیگه نمیتونی بکنی؛ کلافه و عصبی و پریشون میشی واقعا سخته خیلی سخت

🌷
هوف منم آرامش برگشت    

🥰☺

درود به روح اعظم کائنات💖 چه زیبا گفت خیام:بد خواه کَسان هیچ به مقصد نرسد،یک بد نکند تا به خودش صد نرسد، من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من ، تو نیک نبینی و به من بد نرسد

وای منم بخصوص پاهام سرد سرد حتی تب لرزم میگیرم

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
دقیقا ادمو عصبی و بداخلاق میکنه بشدت من تو شهر سردسیرم زمستونم  بودم سرماهم خیلی سخته واقعا ا ...

دقیقا من توی تابستون، اگزمام حساسیتم بدتر میشد

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
دقیقا ادمو عصبی و بداخلاق میکنه بشدت من تو شهر سردسیرم زمستونم  بودم سرماهم خیلی سخته واقعا ا ...

دقیقا

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️