2777
2789
عنوان

بنظرتون آهم دامنشو میگیره؟😔

279 بازدید | 6 پست

سلام خیلی دلم گرفته،چندشب پیش صابخونمون کرونا گرفت فوت کرد،من با همسرم حرفم شده بود روز قبلش مادرشوهرم خونمون بود رفت تو کوچه جلو اینهمه آدم شب اول فوت صابخونه فحشای ناموسی زشتی به منو خانوادم داد و بهم تهمت زد و گذاشت رفت،به حرمت شب اول اون مرحوم ما یک کلمه جوابشو ندادیم،جوری که مثل آدمای دیوونه همه نگاش کردن،واقعانم مشکل روانی داره،خیلی دلم شکسته بنظرتون میشه تقاص دادن این زن دیوانه رو ببینم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از هر کی بدم بیاد و هر کسی رو که دوست داشته‌باشم دعا و نفرینم براش یه چیزه . مثل خودت سر راهت قرار بگیره . و همیشه جواب داده .  

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 🌾🌾🌾مشکل مردم ما نفهمیدن نیست ترس از فهمیدنه . شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم . 
شوهرت طرف کیه؟

چه اهمیتی داره؟چیزی از دل شکسته ی من کم می‌کنه یا آبروی ریخته شدمو برمیگردونه؟هربار منو میبینن پسرای صابخونه انگاری لخت جلوشون دراومدم در اون حد خجالت میکشم