دوبار تاپیک زدم پربازدید شد داستان زندگیم ولی ترکوندن کسی باورش نشد گفتن دروغ میگی اینقدر به خودم بد کردم میگفتن کسی زیربار این خفت ها نمیره مسخرم کردن 🙃🙃💔💔 از سال ۹۷ باکسی تو رابطه بودم بخاطر خیانت هاش افسرده شدم خودکشی کردم درد کشیدم ...با نزدیک ترین دوستام بهم خیانت کرد با چن نفر رابطه داشت من فقط مردم و بخشیدم😔😭 هردفعه قول میداد که درست میشه ولی نشد که نشد حالا که ۲۳ سالمه کنکورم رو از دست دادم،ورزشم هنرم رو ادامه ندادم موهام سفید شده دارم به خودم میام🙂🙂 برای کی تباه شدم اخه ارزشش رو داشت؟؟ من فقط ی بیمارم که وابسته و معتاد ی ادم فوق اشتباه شدم وگرنه هیچ حسی جز تنفر ازش ندارم این وابستگی نمیزاره برا همیشه کنارش بزارم ولی الان بازم خیلی به خودم اومدم. توروخدا برام دعا کنید ادم بشم برا آرامشم ی صلوات بفرستید🙏🙏🌹🌹
دختری که عاشق ماه شد🌙🫧 به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️🩹 هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸❤
از اونی که روزی ده بار میگفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه کنندهترین حس دنیاست🥲