2777
2789
عنوان

ای دخترہ قشنگہ

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 20 پست
عمل نکردہ ساختگیہ عکس 

مگه نمیگی بازسازیه چهره ی یه خواننده ست....خوب از روی خودش ساخته شده دیگه....

تنها چیزی که از پدربزرگم به یادگار مونده همین شعره... فهم ادراکِ کمالات ای پسر پولست پول/ پرده پوش عیب اسرار بشر پولست پول / هرکسی بی پول گردد بی کَسَش خوانند خلق / پس برادر یا رفق حتی پدر ،پولست پوووول...  
مگه نمیگی بازسازیه چهره ی یه خواننده ست....خوب از روی خودش ساخته شده دیگه....

ارہ با فتوشاپ از رو اون ساختن عکسو

♡~(سوگلی ھستم دختر شاہ پریا)~♡  من ھنوز منتظرم علی 20 تا شکلات دارد 13 تا از انان را بہ فاطمہ میدھد او چند شکلات دارد؟ تو زندگیم بدردم بدردم بخورہ  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این اصن واقعی نئست کہ بخوای بدون ارایش و لنز نظر بدی باز سازی از چہرہ خوانندہ کرہ ایہ😂😐

🤐🤙

ادم میشناسم وقتی میره عروسی مهمونی تولد اینا ،اگه بعدش یه بلایی سرش نیاد یعنی چشم نخورده،و اگه چشم نخورده باشه به این باور میرسه که به اندازه کافی زیبا نبوده😢

@عسسسلل_سابقتونم   تاپیک آیفون دارد یا نه؟🤔

To myself in the future: Standing in the hall of fame  And the world's gonna know your name🎈✨ سلام ساکنین نی نی سایت کبیر 🌺 من اینام👈 عشق کتاب و فیلم و آهنگ 🎶📚🎥 دانشجوی روانشناسی🧠  یه کی درامر و کیپاپر اونم از نوع آرمی💜گاهی بد اخلاق😑 گاهی الکی خوش😂 گاهی خیلی منطقی🤨 گاهی خیلی احساسی🤩 و بشددددت بلند پرواز😅 خلاصه که دوستتون دارم شدید به مدت خیلی مدید😍 هوامو داشته باشید😉
@عسسسلل_سابقتونم     تاپیک آیفون دارد یا نه؟🤔

جلل خالق😐😐😐😐😐😐

باشه بابا فردا ایفونتو پست میکنم😂😂😂😂😂

_فکر میکردم از بغل کردن متنفری!   +با تو میتونم از خیلی چیزا متنفر نباشم :)     حرفی داشتید در خدمتم..    https://harfeto.timefriend.net/17322248043170

جلل خالق😐😐😐😐😐😐 باشه بابا فردا ایفونتو پست میکنم😂😂😂😂😂

جووووون😍😋😋

To myself in the future: Standing in the hall of fame  And the world's gonna know your name🎈✨ سلام ساکنین نی نی سایت کبیر 🌺 من اینام👈 عشق کتاب و فیلم و آهنگ 🎶📚🎥 دانشجوی روانشناسی🧠  یه کی درامر و کیپاپر اونم از نوع آرمی💜گاهی بد اخلاق😑 گاهی الکی خوش😂 گاهی خیلی منطقی🤨 گاهی خیلی احساسی🤩 و بشددددت بلند پرواز😅 خلاصه که دوستتون دارم شدید به مدت خیلی مدید😍 هوامو داشته باشید😉