_sogol_ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 608 عنوان ای دخترہ قشنگہ 243 بازدید | 20 پست بانمککک ♡~(سوگلی ھستم دختر شاہ پریا)~♡ من ھنوز منتظرم علی 20 تا شکلات دارد 13 تا از انان را بہ فاطمہ میدھد او چند شکلات دارد؟ تو زندگیم بدردم بدردم بخورہ 1400/07/13 | 17:03 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دایتی عضویت: 1400/06/19 تعداد پست: 3469 بدون ارایش و لنز میتونم نظر بدم ادم میشناسم وقتی میره عروسی مهمونی تولد اینا ،اگه بعدش یه بلایی سرش نیاد یعنی چشم نخورده،و اگه چشم نخورده باشه به این باور میرسه که به اندازه کافی زیبا نبوده😢
مرجوون عضویت: 1399/08/02 تعداد پست: 2309 کره ایه؟؟؟ این دوره همه بانمکن...از بس عمل کردن...ایشونم چشم و فک و....همه رو ساخته دیگه.... تنها چیزی که از پدربزرگم به یادگار مونده همین شعره... فهم ادراکِ کمالات ای پسر پولست پول/ پرده پوش عیب اسرار بشر پولست پول / هرکسی بی پول گردد بی کَسَش خوانند خلق / پس برادر یا رفق حتی پدر ،پولست پوووول...
_sogol_ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 608 بدون ارایش و لنز میتونم نظر بدم این اصن واقعی نئست کہ بخوای بدون ارایش و لنز نظر بدی باز سازی از چہرہ خوانندہ کرہ ایہ😂😐 ♡~(سوگلی ھستم دختر شاہ پریا)~♡ من ھنوز منتظرم علی 20 تا شکلات دارد 13 تا از انان را بہ فاطمہ میدھد او چند شکلات دارد؟ تو زندگیم بدردم بدردم بخورہ
melisa77 عضویت: 1396/09/01 تعداد پست: 5141 اگ همینجوری باشه ارهولی رنگ پوستش و رنگ چشاش انگار مال خودش نیس بعد انگاری دستکاری شده عکس پیج ریپورت بلاگرهای فیک @tahrim.bloggers
_sogol_ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 608 اگ همینجوری باشه اره ولی رنگ پوستش و رنگ چشاش انگار مال خودش نیس بعد انگاری دستکاری شده عکس خب فتوشاپہ ♡~(سوگلی ھستم دختر شاہ پریا)~♡ من ھنوز منتظرم علی 20 تا شکلات دارد 13 تا از انان را بہ فاطمہ میدھد او چند شکلات دارد؟ تو زندگیم بدردم بدردم بخورہ
_sogol_ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 608 این که همش لپه😁 بانمکہ خب ♡~(سوگلی ھستم دختر شاہ پریا)~♡ من ھنوز منتظرم علی 20 تا شکلات دارد 13 تا از انان را بہ فاطمہ میدھد او چند شکلات دارد؟ تو زندگیم بدردم بدردم بخورہ
_sogol_ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 608 کره ای یه ؟ ارہ یکی تو اینستا فتوشاپ کردہ از روی لیسا بلک پینک ♡~(سوگلی ھستم دختر شاہ پریا)~♡ من ھنوز منتظرم علی 20 تا شکلات دارد 13 تا از انان را بہ فاطمہ میدھد او چند شکلات دارد؟ تو زندگیم بدردم بدردم بخورہ
_sogol_ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 608 کره ایه؟؟؟ این دوره همه بانمکن...از بس عمل کردن... ایشونم چشم و فک و....همه رو ساخته دیگه... ... عمل نکردہ ساختگیہ عکس ♡~(سوگلی ھستم دختر شاہ پریا)~♡ من ھنوز منتظرم علی 20 تا شکلات دارد 13 تا از انان را بہ فاطمہ میدھد او چند شکلات دارد؟ تو زندگیم بدردم بدردم بخورہ
_sogol_ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 608 ♡~(سوگلی ھستم دختر شاہ پریا)~♡ من ھنوز منتظرم علی 20 تا شکلات دارد 13 تا از انان را بہ فاطمہ میدھد او چند شکلات دارد؟ تو زندگیم بدردم بدردم بخورہ