2777
2789
عنوان

با شوهرم قهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 58 پست
ای بابا از دست مادرشوهرت،میدونم سخته ولی روی خودت کار کن،ببین مادرشوهرت کجای زندگیته،اصلا آدم مهمی ه ...

یه بار در هفته میبینمش که کلا میرم یا جلوم تخم مرغ میزاره یا خودم باید برم کوکو درست کنم اما جاریم میاد چند نوع خورشت و از بیرون کباب سفارش میده تازه جاریم اصلا کمک نمیکنه و میگه کار بین زن و مرد باید تقسیم شه و کلا توجمع ها اصلا آشپزخانه نمیاد.من به جاریم ایراد نمیگیرم اون دختر خوبیه و زندگی خودشو داره اما مادرشوهرم با همه اینها بین منو اون فرق میزاره و منو اذیت میکنه و کوچیک میکنه. بخدا ۸۰ طلای اون بود ۳ تومن طلای من اما دم نزدم اما رفتارها اذیتم میکنه.ما خودمون گردن مرغ رو نمیخوریم چون اسخون زیاد داره من کلا میدم مرغ فروشی میگم نمیخوام حالا جلو جمع به من گردن مرغ میده‌.بخدا اینکارها زشته

میشه بیخیال شم؟ من تک دختر خانوادم بودم وضع مالی پدرم خیلی خوبه هر سال مشهد بودیم عید حالا الان بعد ...

عزیزم غصه نخور ،هر مردی یه ضعفی داره بالاخره،ولی مطمین باش درست میشه،یه کم بزرگتر بشه،نمیدونم چرا همش احساس میکنم سنتون کمه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

افرین اینم نظر خوبیه،اصلا بگو رژیم دارم نرو سر سفره،قبلش تو خونه خودتو سیر کن بعد برو خونشون

نه اتفاقا بشین سر سفره ولی خودتو با برنج و سالاد سرگرم کن کسی پرسید بگو بال و گردن دوس ندارم

الهی به امید خودت نه به امید خلق روزگار...
حالا چرا مشهد خب برین شمال برین جنوب خب معلومه که مسافرت زیارتی شریک داره چه اصراری به مشهد داری وا ...

خودمون اخه شمال هستیم بعد از اداره آقام میخواستن اونجا سوئیت رایگان بدن.دلم برا امام رضا و حرمش یه ذره شد. میخواستم بچمو ببرم مشهد پیشه امام رضا میخواستم اینهمه اذیت که شدم برم آرامش بگیرم برگردم نه اینکه کسی که اذیتم میکنه رو ببرم با خودم.چون نمیزاره تو سفر شوهرم تو بچه داری کمک کنه همه کارهارو هم میندازه رو دوشم خب اینکه نمیشه آرامش

یه بار در هفته میبینمش که کلا میرم یا جلوم تخم مرغ میزاره یا خودم باید برم کوکو درست کنم اما جاریم م ...

عزیزم اگه اینطوره هروقت رفتی خونه ش بگو من سیرم یا رژیم دارم،آها یه چیز دیگه هرگززززز از مادرشوهرت پیش شوهرت بدگویی نکن بدتر حساس میشه و اذیتت میکنه،خودتو اگه مظلوم جلوه بدی پیش شوهرت مطمئن باش کم کم شوهرت خودش مقابل مادرش وایمیسته و ازت دفاع میکنه

اره دیگه میبینه تو نمیای اونم قید سفرو میزنه یا میگه باشه مامانمو نمیارم

نه میخواد قید سفرو بزنه اما تا کی؟ اخه اونکه ما نریم هم خودش میره کلی میگرده ماهم همیشه نمیتونیم اراده کردیم بریم بعد ۴ سال به شوهرم میخواستن اجازه بدن که بره

مادرشوهرم تا میتونه بلا سرم میاره دوتا جاری هستیم بزرگه که هم سن مادرمه دست به سیاه و سفید نمیزنه اس ...

اینها که چیزی نیسن ازار بزرگ حساب میکنی به قول خودت میخوای با تو و اون که همسن مادرته یجور رفتار شه؟ مشخصه خیلی کم سن تر از اونهایی باهات راحته 

الان ایام شهادت امام رًضاست سفر مشهد بیشتر عبادی هست تا تفریحی ببریدش یجا دیگه دونفره ببرین  بعدم این دوسال هیچ کس نرفته مسافرت بخاطر کرونا چرا چهره کوزتی بخودت میگیری ما هنوزم نمیریم مسافرت میترسیم 

البته به شوهرتم بگو مادرت سنش زیاده خطریه اگر بیاد و کرونا بگیره 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
اینها که چیزی نیسن مشخصه خیلی کم سن تر از اونهایی باهات راحته  الان ابام شهادت امام رًضاست سفر ...

من زیادم کم سن نیستم برادرشوهرم شوگر مامی گرفته‌.برادرشوهرم هم سن منه زنش ازش خیلی بزرگتره وگرنه من عروس اولی بودم.

عزیزم اگه اینطوره هروقت رفتی خونه ش بگو من سیرم یا رژیم دارم،آها یه چیز دیگه هرگززززز از مادرشوهرت پ ...

این ۴ سال همه این راه هارو رفتم فایده نداشت نخورم هم عین خیالشون نیست چون امتحان کردم.جواب نمیده. 

خودمون اخه شمال هستیم بعد از اداره آقام میخواستن اونجا سوئیت رایگان بدن.دلم برا امام رضا و حرمش یه ذ ...

حالا اگر واقعا اینقدر اذیت میشی سفر را کنسل کنید ولی قهر هم نکن و نرو خونه بابات

اگر اینبار کنسل کنی دفعه های بعد همسرت برای سفر با مادرش برنامه ریزی نمیکنه کنسل کن ولی دعوا نکن و قهر هم نکن

خودمون اخه شمال هستیم بعد از اداره آقام میخواستن اونجا سوئیت رایگان بدن.دلم برا امام رضا و حرمش یه ذ ...

کااااااااااامل درکت میکنم 

استان همدان

شیراز

چهار محال

اینا هم استان های خوبین به خدا 

شرمنده من چون خودم اصلا مشهد رو دوس ندارم واسه مسافرت وقت و هزینه صرف نمیکنم 

بازم خودت میدونی حال داری بری اونجا با اخم و اعصاب خوردی یا بری تو دل طبیعت راحت 

اگه خیلی هم دلت حرم میخواد حرم حضرت معصومه  تو راه هس یه سر به اونجا بزنید

دوست دارم با خودتم که داری اینو میخونی...♡
من زیادم کم سن نیستم برادرشوهرم شوگر مامی گرفته‌.برادرشوهرم هم سن منه زنش ازش خیلی بزرگتره وگرنه من ...

وا خاک عالم 

حالا اگر واقعا اینقدر اذیت میشی سفر را کنسل کنید ولی قهر هم نکن و نرو خونه بابات

چرا نرم؟ اخه تا زمانیکه من جلو نرم نمیاد برا اشتی حتی نرفت نون بگیره از دیشب تاحالا با یه بچه ۲ ساله گشنه موندم.نمیزاره هم برم بیرون خودم بگیرم.همسایه نذری برنج اورد دیشب شام و امروز ناهار دادم بچه خورد اما خودم نخوردم چون کم بود. فردا میره سرکار میتونم برم خونه مادرم نیست که نزاره.

این ۴ سال همه این راه هارو رفتم فایده نداشت نخورم هم عین خیالشون نیست چون امتحان کردم.جواب نمیده.&nb ...

عجب،پس عزیزم برو پیش مشاوره که خوب راهنماییت کنه،تو نی نی سایت هرکس راهکارب میده که ممکنه اشتباه باشه