2777
2789
عنوان

با شوهرم قهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 58 پست
کااااااااااامل درکت میکنم  استان همدان شیراز چهار محال اینا هم استان های خوبین به خدا  ...

وای اجی دارم میگم کلا هر طرف بخوام برم مادرشو میاره.مادرش بهونه سفر گرفته میگه بریم دلم وا شه حالا مقصد براش مهم نیست.تازه ما پول نداریم مشهد سوئیت رایگان میدن ما فقط هزینه راهو میدیم که اونم وام گرفته بودیم. منم خیلی دلم تنگه امام رضا هست. مادرم میگه بیخیال شو تو همین خونه با امام رضا صحبت کن اما من دلم خونه میخواستم برم بلکه از اینهمه اذیتها آروم شم برگردم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای اجی دارم میگم کلا هر طرف بخوام برم مادرشو میاره.مادرش بهونه سفر گرفته میگه بریم دلم وا شه حالا م ...

الهی 

سخته واقعا 

اگه حالش رو داری باهاش برو اگه هم نمی تونی که ولش کن خودت رو اذیت نکن

دوست دارم با خودتم که داری اینو میخونی...♡

عزیزم‌منم۴ساله ازدواج‌کردم‌فقط ۱باراونم‌باخانوادش بعده عروسیم‌رفتیم‌تبریز.

منم‌دلم‌میگیره‌ازاینکه‌باشوهرم‌جایی‌نرفتم.توان‌مالی‌هم‌داریم.ولی هرسری‌شوهرم‌یه‌بهانه‌میاره‌بخدامنم‌دلم‌گرفته.الانم‌باردارم‌این‌شده‌بهانش.

اصلا‌سفردونفری نداشتیم.میگ بعددنیا اومدن پسرمون‌میریم ولی چ فایده.بخدابهش فک‌میکنم‌بغض میکنم.اعصابم‌خراب‌میشه.توروهم‌کاملادرک‌میکنم

منم تا‌باشوهرم مسافرت‌نرفتم‌باخانوادش‌محاله‌برم.خیلیم‌هم‌ گفتن بیاین بریم‌ولی‌نرفتم

واسه مرحوم پدرم یه صلوات‌میفرستین😢🙏
عزیزم‌منم۴ساله ازدواج‌کردم‌فقط ۱باراونم‌باخانوادش بعده عروسیم‌رفتیم‌تبریز. منم‌دلم‌میگیره‌ازاینکه‌ب ...

اره منم مثل شما باید قید اینبارو بزنم و صبر کنم یه مسافرت درست و حسابی خودمون بریم.

ولی ناراحت میشم.مادرش با اینکارا فقط نمیزاره ما بریم خودش میدونم هرجا بخواد میره چون توان مالی خیلی خوبی هم داره. یقین دارم مشهدم چندبار چندبار باز میره اما مشهد ما بهم خورد. یا امام رضا خودت مارو بطلب...

خب ببین آخه مامانش بش گفته منم میام خداوکیلی منم بودم روم نمیشد بگم نه

میدونی چقدر آزارم میده اگر بیاد؟ چند شب پیش بچه ام بیقراری میکرد من هی دور میدادمش آروم شه دیگه دستم درد گرفته بود چون دوسالشه دیگه به شوهرم که سرش تو گوشی بود گفتم اقا شما بیا شاید آروم شه سرگرمش کنی یه دفعه مادرشوهرم داد زد سرم شوهرتو چیکار داری خسته هست نمیتونی ببینی نشسته؟ از دست تو گرفتار شد.

اون لحظه کلی دلم شکست.میدونم بیاد مشهد تا برگردیم نمیزاره شوهرم کمک کنه و همه کارها یه تنه با من میشه من یا مریض میشم یا داغون.پس اگر نرم آرامشم بیشتره.

میدونی چقدر آزارم میده اگر بیاد؟ چند شب پیش بچه ام بیقراری میکرد من هی دور میدادمش آروم شه دیگه دستم ...

کاره درستو میکنی‌نرو.اگرم شوهرت گفت بگو توبامادرت برو منم بابچم‌میمونم.

یامادرشوهرت‌نمیاد.یاسفرکنسل‌میشه یاانشالله دوتایی باهم میرین

واسه مرحوم پدرم یه صلوات‌میفرستین😢🙏