2777
2789
عنوان

با شوهرم قهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 58 پست
نرو خونه مادرت ولی اگه آسمون بیاد زمین نزار مادرش رو ببره مسافرت چه با تو چه بی تو  چرا بری خو ...

اخه عادت کرده منو هول میده و مثل زدنه تقریبا.من نمیخوام عادت به زدنم کنه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این بچه بازیا چیه،خب بزار ببره مادرشو،توروخدا سر چیزای الکی زندگی رو بهم تلخ نکنید،من خودم سر این چی ...

مادرشوهرم تا میتونه بلا سرم میاره دوتا جاری هستیم بزرگه که هم سن مادرمه دست به سیاه و سفید نمیزنه اسمشو با خانم صدا میکنه منو اسم خالیمو صدا میکنه و کارهاشم میکنم دارم ظرف میشورم صدبار میاد بالا سرم میگه قشنگ دست بکش ظرفهارو.آشغالهای تو سینکو نزار بمونه جمع کن. موقع غذا هم شاید باورتون نشه یه بال مرغ و یه گردن میزاره جلوم گوشتها ماله برقیه هست

الکی؟ من خودم هیچوقت قبول نمیکنم همچین چیزیو

نه والا الکی چرا....من خودم به خیلی چیزا حساس بودمو گیر میدادم از وقتی بیخیال شدم و حساسیتمو کم کردم آرامش خودمو شوهرم بیشتر شده،اون هم دیگه بیخیال این چیزا شده،کلا سخت بگیری سخت هم میگذره،پس خوش باش و ریلکس و هر چیزی رو گنده نکنیم،اتفاقا اسی جون به این فکر کن که مادرش بیاد بچتو میسپاری بهش تو هتل و خودت و شوهرت دوتایی میرین زیارت یا خودت تنهایی میری حرم دل سیر زیارت میکنی

مادرشوهرم تا میتونه بلا سرم میاره دوتا جاری هستیم بزرگه که هم سن مادرمه دست به سیاه و سفید نمیزنه اس ...

خوب نخور بالو گردنو بزار همیشه بمونه تو بشقاب تا بفهمه

الهی به امید خودت نه به امید خلق روزگار...
اخه عادت کرده منو هول میده و مثل زدنه تقریبا.من نمیخوام عادت به زدنم کنه

نزار دعوا بالا بگیره که این کار رو انجام بده 

کلا هم بیخیال مسافرت شو چون به مادرش گفته نمیشه تنهایی برین بعد تو میشی آدم بده داستان

دوست دارم با خودتم که داری اینو میخونی...♡
خب نمیشه با حرف زدن راضیش کنی تنها برین؟ مثلا بگو عزیزم خودمون بریم ولی وقتی اومدیم حتما به امید خد ...

مادرشوهرم خودش کارمنده وضع مالیش توپه همین چندروز پیش مبل و لوازم خونشو تغییر داد ۲۵ ملیون پول داد براش نقد حالا ما بعد ۴ سال با وام میخواییم بریم مشهد.اصلا وضعمون خوب نیست وگرنه من از خدام بود خرج مادرشو میداد

نزار دعوا بالا بگیره که این کار رو انجام بده  کلا هم بیخیال مسافرت شو چون به مادرش گفته نمیشه ...

میشه بیخیال شم؟ من تک دختر خانوادم بودم وضع مالی پدرم خیلی خوبه هر سال مشهد بودیم عید حالا الان بعد ۴ سال که عروسی کردم یه بارم منو نبرد سفر خب منم ادمم.از همه چی گذشتم تو زندگی نه طلا خواستم نه چیزی یه زیارت اما رضا هم ازم دریغ کنه؟.بخدا دلم خونه...

مادرشوهرم تا میتونه بلا سرم میاره دوتا جاری هستیم بزرگه که هم سن مادرمه دست به سیاه و سفید نمیزنه اس ...

ای بابا از دست مادرشوهرت،میدونم سخته ولی روی خودت کار کن،ببین مادرشوهرت کجای زندگیته،اصلا آدم مهمی هست؟نه والا،پس بندازش گوشه ذهنت و بهش اهمیت نده،کم کم خودش درست میشه،هرچی برات مهم باشه بیشتر اعصابت بهم میریزه،هرچی میگه و هرکاری میکنه جوابشو نده و سکوت کن و به کار خودت ادامه بده،خودش بالاخره یه جایی کوتاه میاد،مگه چندبار در هفته میبینیش؟

خب بهش بگو این دفعه تنها بریم دفعه دیگه با مامن بریم

گفتم میگه چون مادرم گفت باهم بریم نمیتونم بگم نه تو نیا.

در حالیکه بخدا مادرشوهرم چندبار کیش رفت و اصفهان رفت و کلا کلی مشهد رفت من ۴ ساله با شوهرم جایی نرفتم.منم آدمم خب...

میشه بیخیال شم؟ من تک دختر خانوادم بودم وضع مالی پدرم خیلی خوبه هر سال مشهد بودیم عید حالا الان بعد ...

حالا چرا مشهد خب برین شمال برین جنوب خب معلومه که مسافرت زیارتی شریک داره چه اصراری به مشهد داری

والا ما هم هر وقت خواستیم بریم مشهد هم این مامان بزرگم بود هم اونیکی 

به نظرم مقصد رو عوض کن

دوست دارم با خودتم که داری اینو میخونی...♡