خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مثلا اگه رشته ات گرافیک یا کامپیوتر باشه مثلا رم ۱۶ لازم داری و یا پردازنده corei7 به بالا یا..
ولی خب واسه استفاده عادی بخوای لب تاپای ایسوس کیفیت خوبی دارن حتی سری x کارت راه میندازه
خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!
نینی سایت دنیای عجایبه از اعتیاد آوری غیر قابل پیشبینی ب اینجا تا گیس و گیس کشی تو تاپیک های عقیدتی سیاسی موضوعاتی که فکرشو نمیکنی پربازدید بشن و کاربرای مهربونی و خوش ذوقی که خنده به لبت میارن چجوری یه کاربری رو سه سال نگه میدارین؟😐 من هر چهار ماه یه بار میترکونم شناسایی نشم کاربری سوممه