2777
2789
عنوان

سلام. دوستان عزیزم واقعا شوکه شدم...

27277 بازدید | 134 پست

سلام.. من تعلیق شده بودم... بعدم هی میزدم پسوردم یادم نمیومد... شماره ای هم که باهاش ثبت نام کردم همراهم نبود تا اس رمز جدید رو بگیرم...دیگه ام گفتم فراموش شدم و بهتر که تاپیک زدن رو ادامه ندم.. و..

قبلشم یعنی میخواستم دیگه تاپیک نزنم....

تا اینکه امشب باز اومدم چند بار نام کاربری رو زدم و درست در اومد... 

واقعا فکر نمیکردم که فراموش نشده باشم.. کلی پیام و پست گذاشته بودین...

خیلیاش جدید بود... مال چند روز پیش باورم نمیشه....ببخشید منو واقعا فکر نمیکردم که انقدر ناراحت بشین...یا نگران بشین

فکر میکردم مثل تاپیکای دیگه... وقتی دیگه نباشم فراموش میشه....

اومدم غافلگیر شدم...

جوابتونو میدم چشم...

🌹🌹🌹🌹🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید اندازه کل این مدت که نبودی تعریف کنی واسمون.  میدونی چقققققققققدر نوشته هاتو دوس داشتم ...

سلام... عزیز جان...

واقعا فکر نمیکردم.. که یادتون مونده باشم هنوز...

اره عروسی کردیم... 

سلام انشالله شاد و خوشبخت باشی. ولی انصافا خیلی نامردی، ناراحت نشو ولی موقعی که احتیاج داشتی خودت رو اینجا تخلیه میکردی افراد زیادی رو درگیر خودت کردی و یهو ول کردی رفتی

خدایا شکرت بابت تمام ‌نعمتهایی که بهمون دادی، سلامتی و خانواده بالاترین نعمتها هستند، شکرت خدای مهربونم

سلام جواهر حالت خوبه ؟ عشق الله چطوره 

واقعا فکر میکردم اتفاقی برات افتاده یا گفتم دیگه چون به مرادش رسیده سراغ اینجارو نمیگیره 

چخبرا ؟ راضی از زندگی مشترک با عشق اله 😉؟

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚
سلااااااام‌مریم چطوری؟ خیلی تو فکرت بودم مدام چکت میکردم‌شاید یه پیامی بدی انشالله زندگیت خوبه؟ ...

سلام جون دل... خودت خوبی

ممنونم.. خدا روشکر خوبه همه چی فعلا.. 

چند ماهه عروسی کردیم..

عزیزم... خودت خوبی... ممنون ماهم بدک نیستیم...  عروسی کردیم چند ماهه😄😄

قوربونت..

انشالله باهم سال های سال خوشبخت بمونید 🌹🌹

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚