2777
2789
عنوان

سلام. دوستان عزیزم واقعا شوکه شدم...

| مشاهده متن کامل بحث + 27278 بازدید | 134 پست

سلام من با کاربری قبلیم دنبالت میکردم، این کاربریم جدیده... اخه جواهر بعضی از تاپیک هاتو حذف کردی!! چرا اونجا جواب ماها رو ندادی؟! از دستت خیلی ناراحت شدم... خوشحالم برگشتی، تعریف کن عاشق نوشته هات بودم🥰. میتونستی خواننده خاموش ک باشی(کافی بود جواهر نایاب سرچ کنی) باور کن سخته ک باور کنم تازه داری پیام ها رو میخونی. هرچند احتمالا سرت شلوغ بوده. 

پیشرفت، یعنی رقصیدن با آهنگی که یک زمانی باهاش گریه کرده بودی🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دختر چققققدر منتظر بودم هررروز چکت میکردم ببینم اومدی یا نه چرا بابات از عشق الله متنفره چی شد ...

🌹🌹🌹

سر خونه و... یکم بحثشون شد.. حرف بدی به بابام زد...

الان که میگذره چند ماه و دیگه حرف و حدیثی تو زندگیمون نیست...

بین شوهرت و پدرت چرادعوا شد دلیلش چی بود؟

سر به نام کردن خونه...

یکم حرف زدن.. بینشون بحث شد.. بابام گفت مرد نیستی سر حرفت بمونی.. اونم یهو گفت مرد بودی نمیزاشتی دخترت بره تنها زندگی کنه و بابامم بیرونش کرد و کلی به هم چرت و پرت گفتن منم طرف همسرمو گرفتم باهاش رفتم...

سلام من با کاربری قبلیم دنبالت میکردم، این کاربریم جدیده... اخه جواهر بعضی از تاپیک هاتو حذف کردی!! ...

راستش میخواستم تاپیکامو پاک کنم بعدم کاربریمو.. 

که یهو خود سایت تعلیقم کرد و تاپیکا مونده بود

نخوندم واقعا

بعد چند وقت که اومدم انتظار نداشتم که هنوز کسی برام پیام بزاره دیدم تاریخا مال جدیده... 

فکر نمیکردم هنووز کسی به یادم باشه

راستش میخواستم تاپیکامو پاک کنم بعدم کاربریمو..  که یهو خود سایت تعلیقم کرد و تاپیکا مونده بود ...

نه جواهر بمون بمونو مث قبل اگ خواستی برامون گاااهی بگو از خودتون اطفا . چ کنیم بدعادتمون کردی دیگه

❤️

سر به نام کردن خونه... یکم حرف زدن.. بینشون بحث شد.. بابام گفت مرد نیستی سر حرفت بمونی.. اونم یهو گ ...

یعنی عشق الله خونه رو به اسمت نزد؟ قرار بود بزنه که 

راستی مریم 

بنظرت آقایون فروردینی چجوری ان راضی هستی؟

یعنی عشق الله خونه رو به اسمت نزد؟ قرار بود بزنه که  راستی مریم  بنظرت آقایون فروردینی چ ...

نه نزد...

زده دور از جون بعد خودش به من برسه

من که خیلی دوسش دارم.. با تمام خودخواهیاش

ولی به نظرم اینجوری نیست که همه فروردینیا و.. مثل هم باشن

مریم جان بیا از روزگارت بگو

خوبه... 

از حاشیه ها و دعوا ها و.. دور شدیم.. 

زندگیمو به ارامش رسیده..

سه ماه از این چند ماه رو کلا پیش هم تو شمال بودیم.. 

بدون اینکه هیچ کسو ببینیم و حتی تو گوشی باشیم.. 

بعدم که اومدیم من خونه ام و اونم میره سر کار و میاد.. 

کم کم تو فکر بچه ایم😄

نه نزد... زده دور از جون بعد خودش به من برسه من که خیلی دوسش دارم.. با تمام خودخواهیاش ولی به نظر ...

آره...ولی همشون یسری ویژگیهای مشترک دارن😄

مثلا همشون شخصیت مدیر گونه و رئیس گونه دارن....دست و دلبازن ....نیروی جنسی خیلی قوی (فراتر از نرمال) دارن ....و بخوام یه تشبیه براشون بگم از دور مث یه اسب زیبا و فوق العاده ان ولی از نزدیک بخوای رامش کنی با یه اسب وحشی و آزاد و رها مواجه میشی که غیرقابل کنترله 

و عاشق رقابت و جنگیدنن ‌....مردسالارن..‌

فعلا همینارو بلدم😃