2777
2789
عنوان

چس کلاس

312 بازدید | 13 پست

سلام دوستان 

به موضوعی هست واقعا داره اذیتم میکنه .. راهنمایی میخوام 

زن دوست صمیمی همسرم به شدت آدم تازه به دوران رسیده و ندید بدیدی هست از یه خانواده سطح پایین شوهر پولدار کرده به همه چی رسیده و دائما از داشته هاش و نداشته هاش میگه و واقعا دیگه اعصابم و خورد کرده از کلاس گذاشتن های مسخره و رفتارهای زشتش که من اینو دارم اون و دارم ما اینجوری ما اینجوری . صد بار هم خواستم قطع رابطه کنم متاسفانه همسرم و دوستش به شدت بهم علاقه دارن و نمیتونم باهاشون رابطه نداشته باشیم. لطفا راهنماییم کنید چطوری میتونم تحملش کنم یا وقتی زر میزنه با جواب بزتم تو دهنش …

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش اهمیت نده هرچی گفت بگو باشه خوشبه حالت خودش بی خیال میشه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بهترین کار به نظرم بی محلیه روتو اونطرف کن یا فقط بگو اوهوم بعد یه حرف دیگه بزن یه جوری ک بفهمه حرفاش اهمیت ندارن

💜ARMY💜                                                    به راه های اتصال یکدیگر به خدا دست نزنیم اجازه بدهیم هر کس به گونه ‌ی خودش به خدایش وصل شود نه به شیوه ما ...

یکی دوبار بگو خدا نگه داره یا خدا بیشتر کنه

بعدش حرفو عوض کن یا به یه بهانه ای برو بجایی بعد اومدی حرف اونجارو بزن مثلاً برو آشپزخونه یه چیزی راجب غذا بگو

قبل اینکه بگی "کاش یه چیزه دیگه از خدا میخواستم" واسه اجابت لحظه‌ای دعای کوچولوت شکر کردی؟
هر چند وقت یه بار جواهراتش و میاره نشون میده 🤦‍♀️😐

خب نشون بده تو اهمیت نده یکم بعد خسته میشه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

ببین منم یه زمانی از دست این تیپ ادما حرص میخوردم ولی الان فهمیدم اشتباه میکردم ! 

اولا تو دلت بگو خوش بحالش ایشالا خدا بیشتر بهش بده خداروشکر که از فقر رهایی پیدا کرده و الان خوشحاله

دوما من چن تا از ایم مدل آدما رو داخل زندگیشونو دیدم مشکلات خیلی شدیدی دارن و اصلا باطن شون با ظاهرشون هماهنگی نداره

یه زن دایی دارم خیلی اهل پز دادنه ولی خدا میدونه داییم چقد کتکش زده تو جوونی و ذاتا الانم رفتار خوبی باهاش نداره

ای عشق... از آتش اصل و نسب داری  از تیره ی دودی  از دودمان باد آب از تو طوفان شد  خاک از تو خاکستر از بوی تو آتش در جان باد افتاد  هر قصر بی شیرین چون بیستون ویران هر کوه بی فرهاد کاهی به دست باد هفتاد پشت ما از نسل غم بودند ارث پدر ما را اندوه مادرزاد  از خاک ما در باد بوی تو می آید تنها تو میمانی ما میرویم از یاد💔
بذار انقد بگه تا خسته شه

اوایل همین فکر و میکردم ولی خسته که نمیشه هیچ هر بار بیشترم میشه … 

« ما هر سال واسه سالگرد ازدواجمون میرفتیم کیش اللن به خاطر کرونا نمیتونیم بریم » « هر سال پاسه تولدم میرفتیم ترکیه » 🤢

حرف زد بگو از داشته های خونه بابات بگو😏😏

شوهراتون باهم صمیمین چه دخلی به شما داره؟؟

بگو مننننن نمیخوام با زن فلانی رفتو امد داشته باشم زوره؟؟

اگه اومد هندزفری بذار تو گوشت برو جدا بشین.یا کتاب بگیر دستت بخون

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ