2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قلبم به شدت شکست وباورت میشه اشکم در اومد

😂چرا خببب عه زودرنجیا

تو مرا آزردے...کہ خودمـ کوچ کنمـ از شهرت! تو خیالت راحت-! می‌رومـ از قلبت;) مے‌شوم دورترین خاطره در شبهایت! تو به من مے‌خندی و به خود مےگویے:باز مے‌آید و مےسوزد ازین عشق ولی...برنمےگردم،نه! مےروم آنجا کہ‌دلے بهردلے تب دارد! عشق زیباست و حرمتـــ دارد:))❤️✨
هوی کلاس چندمی واست حل کنم؟

😐

تو مرا آزردے...کہ خودمـ کوچ کنمـ از شهرت! تو خیالت راحت-! می‌رومـ از قلبت;) مے‌شوم دورترین خاطره در شبهایت! تو به من مے‌خندی و به خود مےگویے:باز مے‌آید و مےسوزد ازین عشق ولی...برنمےگردم،نه! مےروم آنجا کہ‌دلے بهردلے تب دارد! عشق زیباست و حرمتـــ دارد:))❤️✨
خب حتما مشکل داره تو این مبحث که پرسیده دیگه!!! چرا اینطور حرف میزنید  میتونید براش توضیح بدی ...

عزیز ایشون مبحث نپرسیدن 

کل سوال رو یه جا فرستادن بی هیچ زحمت و تفکری جواب بگیرن 

بگن مثلا سرفصل معادلات رو من سوال دارم یکی برام توضیح بده 

نه تنها بد نیست 

که خیلی هم ارزشمنده 

تازه برای خودشون هم نیست 

برای یکی دیگه ست 

عزیز ایشون مبحث نپرسیدن  کل سوال رو یه جا فرستادن بی هیچ زحمت و تفکری جواب بگیرن  بگن مث ...

تاپیکای قبلش دیدم داداشش دوازدهم هست درس نمی خونه اسی می خواد با داداشش کار کنه تا شاید به درس علاقمند بشه 

اخه لحنارو نگاه کن همچین راحت میکن هوی هوی و تکرار میکنن 

هرکس درسطح خودش شعور داره تو چرا ناراحت میشی😂

خدا شاهده به قصد کمک اومدم ولی دیدم سوال طولانیه حوصلم نگرفت. اسی ببخش تو رو خدا

وای اره منم

عزیز ایشون مبحث نپرسیدن  کل سوال رو یه جا فرستادن بی هیچ زحمت و تفکری جواب بگیرن  بگن مث ...

وای میکم یه جاهاییش رو حل کردم میخوام مطمین شم درخواستمو قبول کن تا بفرستم برات بابا چقدر راحت قضاوت میکنید اخه 

واسه دو تا سوال ریاضی که کمک خواسته اینهمه ننویس بی سر و صدا از تاپیک برو بیرون خب عزیز من