الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو مرا آزردے...کہ خودمـ کوچ کنمـ از شهرت! تو خیالت راحت-! میرومـ از قلبت;) مےشوم دورترین خاطره در شبهایت! تو به من مےخندی و به خود مےگویے:باز مےآید و مےسوزد ازین عشق ولی...برنمےگردم،نه! مےروم آنجا کہدلے بهردلے تب دارد! عشق زیباست و حرمتـــ دارد:))❤️✨
تاپیکای قبلش دیدم داداشش دوازدهم هست درس نمی خونه اسی می خواد با داداشش کار کنه تا شاید به درس علاقم ...
ببخشید من از شما معذرت میخوام که خواستم یه قدمی بردارم برای نوجونی که الان داغه و متوجه نیست وگرنه اینکه رها کنم و کلاساشو شرکت نکن و سال اخر رو سپری نکنه راحت ترینه
تو مرا آزردے...کہ خودمـ کوچ کنمـ از شهرت! تو خیالت راحت-! میرومـ از قلبت;) مےشوم دورترین خاطره در شبهایت! تو به من مےخندی و به خود مےگویے:باز مےآید و مےسوزد ازین عشق ولی...برنمےگردم،نه! مےروم آنجا کہدلے بهردلے تب دارد! عشق زیباست و حرمتـــ دارد:))❤️✨
واسه دو تا سوال ریاضی که کمک خواسته اینهمه ننویس بی سر و صدا از تاپیک برو بیرون خب عزیز من
حالا کار به اسی ندارم چون می خواد به داداشش کمک کنه اوضاعش فرق داره ولی کلا درست نیست که به بچه ها جواب مسئله داده بشه فقط در صورتی خوبه که بچه تلاش کرده باشه و مشکل داشته باشه .
عزیز ایشون مبحث نپرسیدن کل سوال رو یه جا فرستادن بی هیچ زحمت و تفکری جواب بگیرن بگن مث ...
ما به همین صورت سوالامون تو گروه درسی میپرسیم لزوما از روی یه سوال قضاوت نکنید خب شاید کل سوال مشکل دارن یا میخوان با جوابای خودشون چک کنن مطمئن شن کسی با یه سوال تقلب نمیکنه باز میگم ما تو گروهمون همینجوری سوال رو میزاریم بچه ها ومشاورای گروه جواب میدن الان منم اگه جواب ندادم چون هم رشته ای نیستیم وبلد نبودم راه حل وگرنه براش میفرستادم
سالها دل طلب جامجم از ما میکرد وان چه خود داشت ز بیگانه تمنا میکرد🌱 الهی برسد از جانب خدا : مصلحت هایی که آرزویت بود 💚
حالا کار به اسی ندارم چون می خواد به داداشش کمک کنه اوضاعش فرق داره ولی کلا درست نیست که به بچه ها ج ...
موافقم اما خب هر کس صلاح زندگیشو بهتر میدونه درس خوندن زوری نیس که گفته ۲ تا سوالو برام حل کنید اینجاام کسی حل نکنه از یکی بالاخره جوابو میگیره البته استارتر جریانش فرق داره ولی کلی گفتم