2777
2789
عنوان

خونه سردسته مافیا رو خریدیم😶😐

1317 بازدید | 23 پست

یه خونه ای رو چند ماه پیش گرفتیم وقتی رفتیم توش یه کم چیزای عجیب داشت مثل اتاق مخفی و کمد مخفی. حالا همسایه بهمون گفت این خونه قبلا مال سردسته مافیا بوده. تو اینترنت نگاه کردم دیدم راست میگه. 😶😶 حالا اون کمد و اتاقم همچین زیادم مخفی نبود ولی خوب در نگاه اول دقت نمیکردی متوجه نمیشدی. شوهرم میگه زیادی حساسی کسی تو خونه خودش که خلاف نمیکنه. اینجا فقط زندگی کردن خلاف نکردن. کلا ولی حسم یه جوری شده.

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه بابا منم ی در مخفی دارن تو کمد دیواریشون برا وسایل و مدارک مهمشون چه ربطی به مافیا داره

تو اینترنت نگاه کردم صاحبخونه مافیا بوده. خانوادگی نسل اندر نسل مافیا بودن. 

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.

عشقم خونه ایه که اینجوری باشه 

گل پسرم نمیدونی چه حالی دارم وقتی هرروز رو میریم جلوتر.نمیدونی چطوری روزا رو میشمارم.من و داداشی و بابایی خیلی دوست داریم ببینیمت.داداشی هرروز میاد شکمم رو بوس میکنه میگه برا داداشیم.😍خیلی دوستت داریم عزیزدل مامانی😘😘.امروز ۱۰تیر ۱۴۰۰ هست.عاشقتم گل پسرم.😍😘😘😍زایمان کردم.تیکر تولد یک سالگی گل پسرمه.😍😘

عکس بفرست لطفا.فرستادی لایکم کن 

گل پسرم نمیدونی چه حالی دارم وقتی هرروز رو میریم جلوتر.نمیدونی چطوری روزا رو میشمارم.من و داداشی و بابایی خیلی دوست داریم ببینیمت.داداشی هرروز میاد شکمم رو بوس میکنه میگه برا داداشیم.😍خیلی دوستت داریم عزیزدل مامانی😘😘.امروز ۱۰تیر ۱۴۰۰ هست.عاشقتم گل پسرم.😍😘😘😍زایمان کردم.تیکر تولد یک سالگی گل پسرمه.😍😘

ما هم در مخفی داریم..همش درخیالم میگم اتاق ارواح..دراهنی زبر راه پله ک کلا مثل در گاو صندوقه و اهنین خونه هم ی خورده قدیمی بود شوهرم مبگه راه داشت ب زیر خونه ولی من تاخالا ندبدم

........(این نقطه ها پر از حرفه ک ناگفته ماند تا کوچک شد)