2777
2789
عنوان

لکنت ناگهانی بچه ۳ ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 9521 بازدید | 218 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگی مدل لکنتش چجوری بودچجوری شروع شد؟روندبهبودیش چجوری بود؟

جمله  ۳ کلمه ای و درست میگفت مثلآ میگفت مامان آب بده بعد انقدر شوهر احمقم تشنج و استرس بش وارد کرد میگفت مامان آب بده ده ۲بار تکرار میکرد همون ۳ سالگی درگیرش بودم تا الان 😖 

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
برای پسرم دعا کنید

عزیزم پسر منم بر اثر ترس لکنت گرفت و بعد ی مدت خوب شد و دوباره شدیدتر برگشت.یعنی طوری که واقعا حرف زدن براش عذاب بود.گفتار درمانی بردم ولی همکاری نمیکرد.الان ی مدته عالی شده اصلا تکرار نداره.بهم گفتن تخم اردک و بلدرچین هر روز یا ی روز درمیون سرخ کن و ی قاشقم عسل بریز روش بهش بده بخوره.الان با اینکه خوب شده ولی بازم بهش میدم میخوره.میگن خیلی مقویه تازه تخم کبوتر هم گیرم بیاد بهش میدم میخوره.حتما امتحان کن مطمین باش خوب میشه.من شب و روزم گریه بود ولی الان هر وقت حرف میزنه فقط پشت سر هم خدا رو شکر میکنم

تو اصلا خوب.توعالی  .تو بی نقص.پس لطف کن بیخیال من شو  👋 
بیا جواب بده هرموقع آنلاین شدی اومدی جوابمو بده خواهش میکنم ازت یه کلمه خیلی توروحیه ام تاثیرمیزاره ...

عزیزم نگران نباش فدات شم خواهر گلم خوب میشه من خودمم هم کوچیک بودم برادرم به دنیا اومد یه سال کلا حرف نمیزدم بعد کم کم شروع کردم به صحبت کردن 

بیا جواب بده هرموقع آنلاین شدی اومدی جوابمو بده خواهش میکنم ازت یه کلمه خیلی توروحیه ام تاثیرمیزاره ...

عزیزم انقدر دخترم لکنت داشت به خدا افسرده شده بودم باهاش آروم و شمرده شمرده صحبت کن با مهربونی....صحبت کردن خیلی تاثیر داره 

عزیزم یه چیز دیگه علاوه بر تکرار کلمات بعضی کلمه هارو هم میکشید مثلا میگفت همییییییییشه.....خوب میشه نگران نباش 

سلام عزیزم نگران نباش فقط ببر گفتار درمانی و درمانشو قطع نکن تا انشاا... زود خوب میشه.من خودم پسرم سه سالگی به خاطر ترس لکنت گرفت البته ارثی هم بود چون برادر خودم لکنت داره بردیم گفتار خدارو صدهزار مرتبه شکر خوب شد.

شما همونی نیستی که تاپیک زده بودی که پسرت خوب شده؟من اونموقع میخوندم تاپیکاتونو فکرمیکردم پسرتون خوب ...

خوب شده بود یک سال 

امسال دوباره برگشته نمیدونم والا چرا

هی خوب میشه هی برمیگرده 

منم مثل دوستمون میخوام ببر مغز و اعصاب 

نه پسرمن کامل خوب نمیشه ونشده تابحال فقط بهترمیشه

عزیزم همین که میگم دختر من خوب شد نه دکتر بردم نه چیزی....پس امیدوار باش ‌خوب میشه فقط خودت استرس نداشته بش انتقال میدی آرامش داشته باش

عزیزم پسر منم بر اثر ترس لکنت گرفت و بعد ی مدت خوب شد و دوباره شدیدتر برگشت.یعنی طوری که واقعا حرف ز ...

خوش بحالت پسرمن تکرارکل کلمه اول کلمه وسط کلمه آخرکلمه همشوداره ببین چی میکشم دیگه واقعا برام عذابه.پسرشما چه مدت طول کشید؟ارثی هم داشتین؟

عزیزم انقدر دخترم لکنت داشت به خدا افسرده شده بودم باهاش آروم و شمرده شمرده صحبت کن با مهربونی....صح ...

منم افسرده شدم آخه پسرمن خوب شده بود تعدادتکراراش دیگه انگشت شمارشده بودنمیدونم چرااینجوری شدیدفعه؟عزیزم ببخشین تکرارآخرکلمه آخرای لکنت دخترتون بود؟