2777
2789

خیلی بهم دروغ گفته و چندین بار خیانت کرده

اخرین بار تو یه شهری که نزدیکمونه و باید ماهی دوسه بار به خاطر کارش بره اونجا مچش و با یه زنی گرفتم که تازه داشتن آشنا میشدن 

بنا به دلایلی که همه خانما میدونن(بچه،شرایط مالی،شرایط روحی) و غلط کردم خودش بخشیدمش و داریم زندگی میکنیم

ولی واقعا اعصاب و روانم رنده شده

هربار میره اون شهر میبندمش به فحش و فضاحت

اصلا دست خودم نیست وحشتناک عصبی میشم

همش فکرم مشغول میشه که داره چیمار میکنه همش فکر میکنم داره بهم دروغ میگه

نه میرم نه موندنم موندنه… از فکر کردن خسته م

حالا ک بخشیدیش و قرار بر موندن رها کن بزار  هر کاری میخواد بکنه تو راه خودتو برو اصلا چکش نکن پیگیرش نشو این کار ک میکنی فک میکن چقدر مهم و خاصه و اعتماد بنفس میگیره و دوباره کارشو میکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مجبوری بمونی بنظرم بیخیالش شو بزار هر کاری دلش میخواد بکنه هر چی بیشتر پاپیچ بشی بدتر میشه یه جوری رفتار کن انگار اصلا برات مهم نیست خودتو سرگرم کن 

ولی اگه جدا شی بهتره چون فقط داری خودتو عذاب میدی

در زمین عشقی نیست که زمینت نزند آسمان را دریاب

حالا ک بخشیدیش و قرار بر موندن رها کن بزار هر کاری میخواد بکنه تو راه خودتو برو اصلا چکش نکن پیگیرش ...

نمیتونم اصلااااااا

همش میپیچم بهش

چرا ولش کنم؟ که قشنگ راحت بشه برای خودش ؟ دلم میخواد اعصابش بهم بریزه دلم میخواد غرورشو له کنم دلم میخواد تلافی تک تک روزایی که تو دلش بهم خندید و سرش دربیارم

وای چه راهنماییایی،میکنن پاپیچش؛نشو خیانت کنه ادامه بده 

اگه نمیتونی طلاق بگیری توام برو با یکی دیگه 

مثلا با یکی دیگه بری شخصیت کوچیک میشه با ی مرد خیانت کار زندگی کنی شخصیتت میره بالا

وای چه راهنماییایی،میکنن پاپیچش؛نشو خیانت کنه ادامه بده اگه نمیتونی طلاق بگیری توام برو با یکی دیگه ...

تا امروز وجدانم اجازه نداده اینکارو کنم اما مثل اینکه فقط من وفدارم و متاهل… خیلی زورم میاد خییییییییلی