2777
2789
عنوان

کاش ادما بذارن زندگی کنیم

79 بازدید | 7 پست

خسته شدم از دخالت از زنگرانی بیجا از اینکه 30 سالم شده ولی باز بابام زنگ میزنه میگ این کارو نکن اون کارو بکن ازینکه خونوادم پرجمعیته همه تو زندگیم نظر میدن یکی میگه حقوق چقد میگیری یکی میگه با اون ازدواج نکن یکی میگه تنها زندگی نکن یکی مگه مهاجرت کن یکی میگه دکترا بخون یکی میگه سفر نرو .............نمیدونم چرا نمیذارن زندگی کنم تا چیزی ام میگم مامانم شروع میکنه گریه ....بابا منم ادمم افسردگی شدید گرفتم شاغلم پول دارم با یکی هستم خوبه اومده خواستگاری ولی ول نمیکنن 

این حقو خودت میدی 

شاید پدرت حقی داشتع باش اما بقیه اصلا

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تروخدا نیاین بگین همین که سایشون رو سرته خدا رو شکر کن  حرف من ی چیز دیگس تباه شدیم بس که برامون تصمیم گرفتن امان از حجب و حیای بی خود نشده یه بار به درد و دلم گوش بدن نشده درکم کنن همش نصیحت همش نگرانی تا کی

درسته این حقو خودم دادم ولی نتیجه تربیت غلطه ازوقتی یادمه تو گوشم میخوندن اگه به حرف پدر و مادرت گوش ندی ال میشی بل میشی پدر ومادر من ساده تو یه شهر کوچیک منی که چندین ساله ازشون دورم و پاکم رو قبول ندارن ب جام حرف میزنن ب جام نظر میدن م

خودی باید نشون بدی ولی بدون بی احترامی. هر کاری کوچیکی که نشون بده میتونی موفق باشی و مستقل بودنت رو نشون را انجام بده. هر چند کوچک باشه. فقط زمان نیازه تا دیدشون یکم بهت عوض بشه