سلام خانوما لطفا اگه ازبین شما کسی هست ک شوهرش بد دله لطفا بیاد. من شوهرم بد دله. دوتام بچه دارم. مثلابددلیش اینطوریه ک من بیرون تنهایابابچه هام یاخواهرومادرم نمیتونم برم، حتی خونه مادرم باخواهرم یا باید با شوهرم برم یابرادرشوهر یا پدرشوهرم. مدام خونه ام حتی شوهرم نمیذاره مثلا گاهی خونه پدرم شبا بمونم و صبح بیام. بعد هروقت باهم بیرون میریم نگاه میکنه بمن ببینه دارم ب کی یا به کجا نگاه میکنم ینی وقتی با خودشم بیرون میرم اذیتم 😔یازده سالم هست ازدواج کردیم.خیلی دلم میخوادجدابشم اما جراتش رو ندارم دلم برا بچهام میسوزه اما ازطرفی خودم خیلی افسرده شدم حتی نمیذاره لوازم تحریر دخترمو خودم برم بخرم. میگه باهم میریم میخریم. دخترم میگ مامان چرا منو تو مثل دوستم با مامانش نمیریم بیرون. لطفا بیاین بهم امید و مشورت بدین😞😞😞😞😞
خیلی خیلی سخته ب همچین مردی زتدگی کردن این افراد مریضن باید حتما دکتر بره خانمی...دختر عموی من ۲۰ س ...
شوهر منم میگ دوستت دارم بدون تو نمیتونم ازین قول هاهم اندازه موهای سرم بهم داده ولی واقعیتش اینه ک درست بشو نیس. این طور مردها با این بددلی بزرگ شدن، شده ی بعد از شخصیتشون، ب منم اطرافیانم میگن تا جوونی و مریض نشدی جداشو. بالاخره خدای بچهاتم بزرگه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شوهرم مطمعنم درست بشو نیس یا حداقلش اینه ک بخوایم با دوا و دکتر درمانش کنیم خودش قبول نمیکنه. من سال ...
البته که خودشون قبول نمیکنن فکر میکنن بی عیبترین فرد توی دنیا هستن و همه بدن و فقط خودشون خوبن...باید به یه بزرگتر یا کسی که روش تسلط داره بگین باهاش حرف بزنه و برید دکتر روانشناس
توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏
خب دکتربایدخودشوهرموببینه باهاش حرف بزنه ک تشخیص بده بیماریشو🙁
این مدل مریض ها هیچ وقت خودشون بیمار نمیدونن و نمیرن دکتر، بابای منم همین بود به مرور که سن میره بالا بدتر میشه، فقط دور و بری ها خودشون باید برن شرح حال بدن و دارو بگیرن راهش اینه، دکترا هم میدونن اونایی که پارانوئید دارن خودشون نمیان
زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟
زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟