2777
2789
عنوان

بددل بودن شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 51 پست
خیلی خیلی سخته ب همچین مردی زتدگی کردن این افراد مریضن باید حتما دکتر بره خانمی...دختر عموی من ۲۰ س ...

شوهر منم میگ دوستت دارم بدون تو نمیتونم ازین قول هاهم اندازه موهای سرم بهم داده ولی واقعیتش اینه ک درست بشو نیس. این طور مردها با این بددلی بزرگ شدن، شده ی بعد از شخصیتشون، ب منم اطرافیانم میگن تا جوونی و مریض نشدی جداشو. بالاخره خدای بچهاتم بزرگه

زندگی جاریست😁شایدم مادرشوهره😜😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای  نمیدونم چی بگم، 😢 قطعا خودت بهترین تصمیمو برای زندگیت میگیری ❤️ قوی باش و امید داشت ...

ممنون دوست عزیزم بخاطر وقتی ک برام گذاشتی، انشاالله

شوهرم مطمعنم درست بشو نیس یا حداقلش اینه ک بخوایم با دوا و دکتر درمانش کنیم خودش قبول نمیکنه. من سال ...

البته که خودشون قبول نمیکنن فکر میکنن بی عیبترین فرد توی دنیا هستن و همه بدن و فقط خودشون خوبن...باید به یه بزرگتر یا کسی که روش تسلط داره بگین باهاش حرف بزنه و برید دکتر روانشناس

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

البته که خودشون قبول نمیکنن فکر میکنن بی عیبترین فرد توی دنیا هستن و همه بدن و فقط خودشون خوبن...بای ...

اره بهش میگم بددلی میگ اینو کردی بهونه و میکوبی تو سرم

با بزرگتر مشورت کردم باهاش زیاد صحبت کردن. مشاوره هم نمیاد. اون چندباری هم ک اومد مجبوربود چون از طرف دادگاه می فرستادنمون😂

البته که خودشون قبول نمیکنن فکر میکنن بی عیبترین فرد توی دنیا هستن و همه بدن و فقط خودشون خوبن...بای ...

بزرگترای فامیل خودشون ازبس ریش گرو گذاشتن و شوهرم ضایعشون کرده دیگ نمیان ضمانت کنن، دخالت نمی کنن

خب دکتربایدخودشوهرموببینه باهاش حرف بزنه ک تشخیص بده بیماریشو🙁

این مدل مریض ها هیچ وقت خودشون بیمار نمیدونن و نمیرن دکتر، بابای منم همین بود به مرور که سن میره بالا بدتر میشه، فقط دور و بری ها خودشون باید برن شرح حال بدن و دارو بگیرن راهش اینه، دکترا هم میدونن اونایی که پارانوئید دارن خودشون نمیان 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
چندتا بچه دارین

یه دونه 

زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟
خداحفظش کنه من دوتا دارم البته من هفتادوچهاریم

ممنون عزیزم من 78هستم 

زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟