شیر_کاکائو0_۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 556 عنوان رتبه هفت هزار منطقه سه رتبه خوبیه 51 بازدید | 3 پست انسانیبه دست آوردنش خیلی سخته ایا؟من تاحالا کنکور ندادم نمیدونم چیزی امروز | 08:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نگین۹۰۸۰۸۷ عضویت: 1403/05/31 تعداد پست: 1215 به این چیزها اهمیت ندهچندسال پیش دیپلم گرفتیباید دقیق بخونی بستگی دارهچه رشته ای میخوای
شیر_کاکائو0_۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 556 به این چیزها اهمیت ندهچندسال پیش دیپلم گرفتیباید دقیق بخونی بستگی دارهچه رشته ای میخوای دوسال پیش دیپلم فنی دارم میخوام کنکور انسانی بدم سابقه رو باید همشو ایجاد کنم ندارمحقوق دانشگاه ازاد شهر ری میخام🫠
نگین۹۰۸۰۸۷ عضویت: 1403/05/31 تعداد پست: 1215 دوسال پیش دیپلم فنی دارم میخوام کنکور انسانی بدم سابقه رو باید همشو ایجاد کنم ندارمحقوق دانشگاه ازاد ... من خودم سال ۷۸ دیپلم انسانی گرفتمدر مورد کنکورچون رشته برات مهمه که حقوق انگار دوست داریعربی و اسم کتاب ها من الان یادم نیستفلسفه و عربی برای من سخت بودزبان انگلیسی خیلی مهمه برای درس خواندن فقط کار خودت انجام بدهشروع کن بخون