2777
2789
عنوان

بددل بودن شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 51 پست
بمیرم برا دخترت. شوهرمنم اینطوری بود دوساله که دیگه پسرم۶سالش شده کاری نداره باهام

حتی من ساق دست و مانتو بلند و چادر و... بازم حق نداشتم بیرون برم  اما الان مانتومیپوشم تقریبا همه جا میتونم البته با پسرم برم

کاربر جدیدنیستم😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم در نظر بگیر مردایی هم هستن که کلا بی مسئولیتن نه به فکر دوا دکتر زنشونن نه از خرجشون خبر دارم ...

درسته ولی اینک آزادنباشی اذیت کننده هست. مخصوصا ک  هرزنی رو ببینم ک آزاده وخوشحال بیشتر غبطه میخورم

زندگی جاریست😁شایدم مادرشوهره😜😂
عزیزم در نظر بگیر مردایی هم هستن که کلا بی مسئولیتن نه به فکر دوا دکتر زنشونن نه از خرجشون خبر دارم ...

این خوشحالی نداره

این خانم باید تلاشوکنه تا جایی میتونه شوهرشو بهتر کنه وگرنه برای اینده خودش و بچه هاش ب میشه

این جور افراد معمولا ممکنه با گذشت زمان حتی رفتارهای محدود کننده اشون بیشتر بشه 

جوری نگین ک انگار همچین چیزی عادیه، شوهر ایشون پارانوئید داره و این عادی نیست

SHE GOT HER HEAD ON THE CLOUDS 
بمیرم برا دخترت. شوهرمنم اینطوری بود دوساله که دیگه پسرم۶سالش شده کاری نداره باهام

خدانکنه عزیزم خداروشکر که درست شده. شوهرمن اصلا. حتی چندشب پیش خواب دیده من با یه پسری توپارک نشستم بعد اومده منو اون پسروکشته بعداز خواب ک بیدارشد برام تعریف کرد گفت فک کنم ی اتفاقایی قراره بیفته یاداره میفته😐

این خوشحالی نداره این خانم باید تلاشوکنه تا جایی میتونه شوهرشو بهتر کنه وگرنه برای اینده خودش و بچه ...

دقیقا عزیزم

ازهمین میترسم. از اینکه بخوام اقدام کنم برای طلاق ولی اطرافیان بگن خوشی زده زیر دلت؟ همینکه شوهرت معتاد نیس خداتوشکرکن زندگیتو بکن😭😞

دقیقا عزیزم ازهمین میترسم. از اینکه بخوام اقدام کنم برای طلاق ولی اطرافیان بگن خوشی زده زیر دلت؟ هم ...

من نمیگم طلاق

جون با دوتا بچه طلاق راه  خوبی نیست 

باید خودت سعی کنی بهترش کنی

خیلی خانم هایی رو اینجا دیدم ک تونستن شوهر بددلشونو بهتر کنن

شوهرت پارانوئید داره در آینده بدتر هم میشه، از الان باید بهش دزدکی تو غذاش هالیپریدول بدی البته با ی ...

من اصلا از خونه نمیتونم برم بیرون ک بخوام مشورت کنم. انقد دل مرده شدم ک دیگ هیچی حتی گلهام هم برام لذت بخش نیس

من اصلا از خونه نمیتونم برم بیرون ک بخوام مشورت کنم. انقد دل مرده شدم ک دیگ هیچی حتی گلهام هم برام ل ...

بلاخره با یکی هماهنگ کن برات اون قطره رو بخرن به دستت برسونن، اون دارو به مرور زمان اخلاقش رو نرم تر میکنه البته از اول نباید زیاد داد خواب آلودگی میاره، اولش از 5 قطره شروع کن 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
من نمیگم طلاق جون با دوتا بچه طلاق راه  خوبی نیست  باید خودت سعی کنی بهترش کنی خیلی خان ...

شوهرم مطمعنم درست بشو نیس یا حداقلش اینه ک بخوایم با دوا و دکتر درمانش کنیم خودش قبول نمیکنه. من سال ۹۳میخواستم جدا بشم هنوز جدا نشده بودیم شوهرم زن دوم هم گرفت بااینکه طلاقش داد ولی اون زخمی ک بمن زد هنوزم خوب نشده بدجوری از چشمم افتاده😔

بلاخره با یکی هماهنگ کن برات اون قطره رو بخرن به دستت برسونن، اون دارو به مرور زمان اخلاقش رو نرم تر ...

خب دکتربایدخودشوهرموببینه باهاش حرف بزنه ک تشخیص بده بیماریشو🙁

شوهرم مطمعنم درست بشو نیس یا حداقلش اینه ک بخوایم با دوا و دکتر درمانش کنیم خودش قبول نمیکنه. من سال ...

ای وای 

نمیدونم چی بگم، 😢

قطعا خودت بهترین تصمیمو برای زندگیت میگیری ❤️

قوی باش و امید داشته باش، ایشالله همه چی درست میشه 

خیلی خیلی سخته ب همچین مردی زتدگی کردن

این افراد مریضن باید حتما دکتر بره خانمی...دختر عموی من ۲۰ سال باهمچین مردی ساخت ...تا وقتی دارو میخورد یکمی بهتر بود ولی تا نمیخورد بدتر ازرقبل بود ...داشت گم کم این سختگیریا رو به دخترش هم تحمیل میکرد آخرشم دختر عموم جداشد ازش...شوهرش خیلی التماس کرد و گفت دوستت دارم وعوض میشم ولی قبول نکرد گفت ۲۰سال وقت داشتی جبران کنی 

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏