2777
2789
عنوان

بددل بودن شوهر

638 بازدید | 51 پست

سلام خانوما لطفا اگه ازبین شما کسی هست ک شوهرش بد دله لطفا بیاد. من شوهرم بد دله. دوتام بچه دارم. مثلابددلیش اینطوریه ک من بیرون تنهایابابچه هام یاخواهرومادرم نمیتونم برم، حتی خونه مادرم باخواهرم یا باید با شوهرم برم یابرادرشوهر یا پدرشوهرم. مدام خونه ام حتی شوهرم نمیذاره مثلا گاهی خونه پدرم شبا بمونم و صبح بیام. بعد هروقت باهم بیرون میریم نگاه میکنه بمن ببینه دارم ب کی یا به کجا نگاه میکنم ینی وقتی با خودشم بیرون میرم اذیتم 😔یازده سالم هست ازدواج کردیم.خیلی دلم میخوادجدابشم اما جراتش رو ندارم دلم برا بچهام میسوزه اما ازطرفی خودم خیلی افسرده شدم حتی نمیذاره لوازم تحریر دخترمو خودم برم بخرم. میگه باهم میریم میخریم. دخترم میگ مامان چرا منو تو مثل دوستم با مامانش نمیریم بیرون. لطفا بیاین بهم امید و مشورت بدین😞😞😞😞😞

زندگی جاریست😁شایدم مادرشوهره😜😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینجورم تنهایی تا دم در هم نمیتونم برم منم خستم منم دیگه نمیکشم منم دیگه حوصله ادامه دادن ندارم اما چه کنم همین بخاطر بچه 

زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟

شوهرت عین شوهر منه..

حتی وقتی با شوهرم میریم مغازه ک فروشندش مرده میگه هر چی میخای تو گوش من بگو تا ب فروشنده بگم.

خوشش نمیاد با فروشنده حتی حرف بزنم

نه به کودک همسری، نه به چند همسری، نه به ازدواج سنتی💔
باید جدی یه فکری براش بکنی  همچین مردی توی اینده روی دخترتم تعصب بیجا داره به این فکر کردی دخ ...

متاسفانه همین الانشم داره اذیتش میکنه ی ذره رژ میزنه یا لاک میگ این آت وآشغالا چیه بعد من میگم بهش سخت نگیر میگ اینو دوروز دیگه نمیتونی جمعش کنی😭😔

عزیزم در نظر بگیر مردایی هم هستن که کلا بی مسئولیتن نه به فکر دوا دکتر زنشونن نه از خرجشون خبر دارم هیچی هیچی بخدا همچین مردی دیدم ک میگم برو خداتو شکر کن که براتون وقت میذاره و ارزش قائله درسته یه زره زیاد از حده ولی برا همین توجهش زیادیش باید خوشحال باشی

شوهرت عین شوهر منه.. حتی وقتی با شوهرم میریم مغازه ک فروشندش مرده میگه هر چی میخای تو گوش من بگو تا ...

شوهرم منم اینطوریه. اگ صحبت کنم تمومه

شوهرمنم اینطوره ومتاسفانه هرچی هم بحث وصحبت می کنیم فایده نداره،من بچه ندارم ولی شماگفتی دخترت اینطو ...

اگ واقعا بد دله ک باید فکر اساسی بکنی ب روز من گرفتارنشی