2777
2789

این حس عذاب وجدان ولم نمیکنه 

همش یه نفر درونم میگه خاک بر سر احمقت. 

چرا نمیندازیش از زندگیت بیرون

چرا ابروش نمیبری

باید تقاص اون همه کثافتکاری رو بده 

داره با کاراش و محبتاش گولت میزنه که نندازیش بیرون

خستم از این جنگ درونی 😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یازده ماه گذشته و حال من خوب نشد 

خونه و ماشین و حق طلاق وحضانت بچه هام ازش گرفتم

ماشین عوض کردم 

تو این چند ماه خیلییییی عوضشده انگار یه آدم دیگست 

ولی من هنوز ازش متنفرم😭😭😭

ببین خیلییی سخته بخشیدن یه خیانت

و باید مطمین بشی اون طرف دیگه تکرار نمیکنه

حتما با مشاور صحبت کن

همکارم درگیر خیانت شوهرش شده یکسالی شده از فکرش بیرون نمیاد با اینکه پیش مشاور میره حالش واقعا خرابه

برا من مشکوکه و انگار براش وجود ندارم.

یعنی چی؟ هنوز مطمعن نیستی خیانت میکنه؟ 

یه سال زندگی ما هم اینجوری بود انگار من و بچه ها برا خودمون زندگی میکردیم اون برا هودش بعد فهمیدم اون انگار شوهر اون زنه بود لعنتی 

ببین خیلییی سخته بخشیدن یه خیانتو باید مطمین بشی اون طرف دیگه تکرار نمیکنهحتما با مشاور صحبت کنهمکار ...

خیلی مشاوره رفتم البته هر دومون

در ظاهر ارومم. خوشحالم. ولی از درون داغونم

بخاطر بچه هام دوس ندارم ناراحتیم دیگه نشون بدم و باز جو خونه رو بهم بریزم

بچه هام خیلی اذیت شدن😔

خونه وماشین وحق حضانت کم چیزی نیست گرچه جزای کارش نمیشهبشین بچه هات وبزرگ کنباور کن مردای دیگه م همچ ...

از خونه انداختمش بیرون. لباساش از طبقه چار ساغت سه نصف شب ریختم تو خیابون.شبا تو ماشین میخابید

ماشین از زیر پاش کشیدم 

پشت فرمون بود انقدررر با پشت دست زدم تو دهنش که صورتش ورم کرده بود. ولی بازم دلم خنک نشد😮‍💨

سه ماه تموم کارش گریه بود و هی پیام میداد التماس و قسم و که ببخشمش. بزارم برگرده. 

بچه هام ضمانتش کردن بهش یه فرصت دادم

ولی بخشیدن نه. تا زنده ام نمیبخشم 

یازده ماه گذشته و حال من خوب نشد خونه و ماشین و حق طلاق وحضانت بچه هام ازش گرفتمماشین عوض کردم تو ای ...

اینکه ازش متنفری بخاطر اینه که اعتمادت بهش شکسته پس طبیعیه این حسو داشته باشی

عذاب وجدانت هم طبیعیه چون به ذاتت و ارزشت توهین شده ولی این ستودنیه که موندی و گذشتی سعی داری زندگیتو بسازی و داری تلاش میکنی برای زندگیت برای حفظ آبروت 

شاید خیلیا به ظاهر همین زندگی تو دارن غبطه میخورن ولی نمیدونن باطنش چیه چون تو تلاش کردی تا سرپا نگهش داری

بنظرم دیدتو به خودت و همسرت عوض کنی بهتر میتونی زندگی کنی اون خطا کرده و پذیرفته خطا بوده و تو با ارزشتر هستی و داره تلاش میکنه خطاشو جبران کنه تو زندگی تا دلتو بدست بیاره و تو ارزشمندی چون زندگیتو دوست داری و براش تلاش میکنی و نمیزاری از هم بپاشه بخاطر یه خطا 

خیلی از مردا خطاشونو نمیپذیرن و ارزش همسرشونو نمیدونن و لگد میزنن به زندگیشون