چیکار کنم؟دو هفتست اوردمش یهو شب دیدیم داره میخوره پی پیشو😭😭😭😭سر تا پام داره میلرزه از بس چندشم شده خیلی مهربون و با محبت و لوسه،دوست داشتنیه کاراش با مزست هنوز دو ماهش نشده،ولی دیگه چندشم شد ازش دکترم ببرمش و خوبم بشه باز نمیتونم کنار بیام یعنی تنهاش بزارم میخواد بخوره پی پیشو🤢ای خدا چرا اخه😭شوهرم میخواد ببرتش با خودش محل کارش اونجا بمونه ولی میدونم میمیره اینجوری چیکار کنم😭😭😭
اخه گفتن سنش کمه واسه غذای مخصوص فعلا مرغ و سبزیجات اینجوری بخوره،نمیدونم والا امروز احتمالا ببریمش ...
خانم عزیز حیوون همینه ، نمیشه روش حساب کرد ، اول ذوق داری ، بعد میفهمی خیلی سخته نگهداری، خیلی انرژی و وقت میخواد ، برا همین من مخالفم با نگهداری حیوون تو خونه ، چون آدم وابسته میشه ، از طرفی توانش رو هم نداره، از طرف دیگه اون حیوون نمیتونه تو کوچه خیابون زندگی کنه ، همه جوره اشتباهه، یه کم که بزرگ شد ردش کن بره ،این همه انرژی رو برای بچه ت نگه دار ، بعد روی تخت پیش خودت نخوابون ، یه جا خواب فعلا براش درست کن
خانم عزیز حیوون همینه ، نمیشه روش حساب کرد ، اول ذوق داری ، بعد میفهمی خیلی سخته نگهداری، خیلی ...
جای جدا داره ولی خیلی وابسته و بغلیه شبا بارها میزارمش سرجاش باز میبینم اومده خوابیده رو دستم🥺 من مشکلی ندارم وقت میزارم براش ولی این کار دیشبش روح و روانمو ریخت ب هم🤦🏻♀️کاش زودتر مشکلمون حل بشه😔