2777
2789
عنوان

گربم مدفوع خودشو میخوره،حالم افتضاح داغونه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 857 بازدید | 64 پست
اخه گفتن سنش کمه واسه غذای مخصوص فعلا مرغ و سبزیجات اینجوری بخوره،نمیدونم والا امروز احتمالا ببریمش ...

خانم عزیز حیوون همینه ، نمیشه روش حساب کرد ، اول ذوق داری ، بعد میفهمی خیلی سخته نگهداری،  خیلی انرژی و وقت میخواد ، برا همین من مخالفم با نگهداری حیوون تو خونه ، چون آدم وابسته میشه ، از طرفی توانش رو هم نداره، از طرف دیگه اون حیوون نمیتونه تو کوچه خیابون زندگی کنه ، همه جوره اشتباهه، یه کم که بزرگ شد ردش کن بره ،این همه انرژی رو برای بچه ت نگه دار ، بعد روی تخت پیش خودت نخوابون ، یه جا خواب فعلا براش درست کن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید.گربه طبیعتش یه چیز دیگس که ازش گرفته شده.بخدا دلم براش میسوزه همسایمون دو تا بچه کوچیک داره ...

سگ وحشتناک بو میده من داشتم میدونم 

اینجا دروغ میگن 

من به خاطر بوی بدش نتونستم نگه دارم 

خانم عزیز حیوون همینه ، نمیشه روش حساب کرد ، اول ذوق داری ، بعد میفهمی خیلی سخته نگهداری،  خیلی ...

جای جدا داره ولی خیلی وابسته و بغلیه شبا بارها میزارمش سرجاش باز میبینم اومده خوابیده رو دستم🥺 من مشکلی ندارم وقت میزارم براش ولی این کار دیشبش روح و روانمو ریخت ب هم🤦🏻‍♀️کاش زودتر مشکلمون حل بشه😔

گفتم اول با ذوق میاری بعد توش میمونی  زندگی رو مختل میکنه

اره واقعا زندگیمون اصلا از ریتم و‌برنامه افتاده😔ولی خیلی دوسش داریم کاش این مشکلش سریعتر حل بشه🥺

جای جدا داره ولی خیلی وابسته و بغلیه شبا بارها میزارمش سرجاش باز میبینم اومده خوابیده رو دستم🥺 من م ...

عزیزم همینه دیگه 

من گربه میبینم روانی میشم اینقدر که دوستشون دارم 

شدید دل میبندم ولی خوب بچه دارم نمیتونم انرژی خودم رو براش بزارم ، هر بار میگم یه دونه بیارم ولی باز پشیمون میشم 

حالا این مدل که شما گفتی دلم ریش شد براش 😞😞😞

تمیزه خاکش😔قبل خواب تمام جیش و پی پیاشو جدا کردم،روزی دو سه بار تمیز میکنم خاکشو،میگم نکنه از گرسنگ ...

گشنش بوده 😥 اخه اینا دایم درحال شیرخوردنن ..ولی دامپزشک ببرش خیالت راحت شه

یه فاتحه به روح برادر۲۲سالم میفرستی🤍🖤 باحیوانات بدباشی باهات بدم👎☠️
عزیزم همینه دیگه  من گربه میبینم روانی میشم اینقدر که دوستشون دارم  شدید دل میبندم ولی خ ...

الهی☹️🥺خیلی وقت و انرژی میگیره انگار یه نوزاده دقیقا واسه شما ک بچه هم دارین خیلی اذیت کننده میشه