2777
2789
عنوان

کاهش وزن ۴۰ کیلوییه من

500 بازدید | 20 پست

بچه ها اومدم انگیزه بدم بهتون من ۱۲۰ کیلو بودم طی ۷ ماه رژیم و پیاده روی به ۷۰ رسیدم و هنوزم دارم رژیم میگیرم هدفم‌۶۰ کیلوعه کار خاصیم‌نکردم یکی ازدوستام معرفی کرد رفتم تو ی گروهی ک رژیم سالمخوری اسمش بود یچیزایی کلی ازش میتونم بهتون بگم ک رعایت کنید و روزی ۱ ساعت پیاده روی کردم تازگیم ورزش میکنم خیلی اعتماد بنفس گرفتم و افسردگیم برای همیشه رفع شد و عاشق خودم شدم  و هرروزم جلو ایینه ام

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 

خوشحال شدم برات 

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احسنت💃💃💃💃💃💃

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود شوی و ما رستگار❤خدایا امیدمو نا امید نکن 😢تیکر رسیدن به ارزوها😍نشد نشد که بیام بازم به دیدن تو‌‌‌‌‌‌نشدنفس بکشم نفس کشیدن تو روزای تار منه شبهای روشن تو 
آفرین به ارادت من 6 ،،7 کیلو اضافه دارم اراده ندارم تنبلم😑😑

منم چهار پنج کیلو اضافه دارم هی رژیم می گیرم هی ول می کنم 😐

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

بچه ها رژیمش خیلی اسونه ۴۰ روزس

اولین بار ک میخای شروع کنی باید سمزدایی کنید

روز اول فقط و فقط میوه میل کنید

روز دوم فقط پروتوئین

روز سوم فقط سبزیجات

ازاون به بعد شبا یکی درمیون یه شب میوه یه شب سبزیجات

صبحانه ها همیشه یکی ازاینا رو انتخاب کنید یا تخم مرغ ابپز با گوجه بخورید خالی یا یه کف دست نون ی قوطی کبریت پنیر حذف وعده نکنید خیلی مهمه

ناهار ها یروز درمیون یروز پروتویین با ۵ قاشق برنج بدون روغن پروتوئین ب هرمیزان خاستید میتونید بخورید

یروزم فقط پروتویین خالی با سالاد شیرازی فقط بخورید برنح نخورید

هرروز شکلات تلخ ۶ تیکه مصرف کنید

و سبوس برنج که موهاتون نریزه

و خاکشیر و تخم شربتی برا ک یوبس نشید و جوش نزنید

هرروز دارچین زنجبیل زیره سبز با اب میل کنید

ادویه هاری گرم استفاده کنید

لبنیات رو حذف کنید و حبوبات رو حذف کنید

موادکارخانه ای مصرف نکنید رب فقط طبیعی 

هرروز قبل صبحانه دولیوان ابجوش با عسل و ابلیمو میل کنید

میان وعده ۵ عدد میوه و یه کاسه اجیل ووتخمه مجازید

روزی دوقاشق عسل مجازید

خوردن اب سردم چاق کنندس ولم و معمولی بخورید

ساعت ۸ شام بخورید ترشی جات و اینا ممنوع

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 
لطفا بگو من برم از رو روشت 😥💚

گذاشتم توضیحات بیشتریم بخای میدم کلیتش اینا بوو

عکس قبل و بعد لطفاً 🙏😁

اگ بخایید میزارم