سلام دوستان خوبید من همسرم خیلی وقته موقع رابطه ن ع و ظ کامل نداره و اصلا من از رابطمون راضی نیستم بهش میگم برو دکتر بعد یه سال زورکی رفت دکتر هم براش ازمتیش و سونو نوشته باز نمیره انجام بده کلا به خودش و سلامتیش اهمیت نمیده خیلی تو مخمه.اصلا یحوری شدم با این کارهاش و اهمیت ندادناش حسی بهش ندارم .بنظرتون برخورد شدید باهاش بکنم؟
وای فکرشم روانی میکنه ادمو بری دادگاه همه حقدق بهت میدن طلاقتم سریع میدن اول باید بری بهزیستی بگی مش ...
فردا دارم میرم
اول برم بهزیستی یا دادگاه
من خانوم هستم💃💃💃 از بس منو ترکوندن این نی نی یارا 😡😡الان دیگه به اسمه شوهرشون اومدم ببینم بازم جرات دارن منو بترکونن 🤔🤔🤔9تا سیمکارت و ایمیل به باد دادم از 95تا الان
من خانوم هستم💃💃💃 از بس منو ترکوندن این نی نی یارا 😡😡الان دیگه به اسمه شوهرشون اومدم ببینم بازم جرات دارن منو بترکونن 🤔🤔🤔9تا سیمکارت و ایمیل به باد دادم از 95تا الان
اول برو بهزیستی بگومیخوام از شوهرم جدا بشم جلسات مشاوره میخوام بعد ازت میپرسن مشکلت چیه و اینا میگی ازه تو رابطه. مشکل داره. تو سند ازدواج اصلا هس برو بخون ک نتونه حق طلاق بازنه بعد دوماه مشاوره داره ۳۰۰ خرجشه بعدش میرین دادگاه درخواست طلاق توافقی میدین یه هفته تموم میشه اگمهریه و نفقه رو بخوای ببخشی اگ ن ک ۲ سال ب بالا طول میکشه
بستگی داره چقدر منطقی باشه،ولی اصولا مردا وقتی در این مورد بهشون بگی احساس پوچی میکنند،بهتره تعریف ک ...
ببينيد من راستشو گفتم اما متاسفانه تو دعوا گفتم و با لحن بدى گفتم كه سالهاس ازش ناراضى ام...از اون به بعد تمام تلاش خودشو ميكنه كه بهترين باشه بهتر شده اما كاملا خوب نه!