2777
2789
عنوان

توروخدا ببینید مثبته؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1324 بازدید | 82 پست
اره بی بی چک منم اینطوری هاله انداخت اولش. چند وقت اقدامی؟

یکسالو نه ماهه عزیزم برا شما بعد چن وقت عقب انداختین اینطوری شد؟

خدایا ازت ممنونم ک منو لایق مادرشدن دونستی بعداز یکسالو نیم دقیقا زمانی ک ناامید شده بودم و فکرشو نمی‌کردم نتیجه بگیرم ازت خواهش دارم صحیح و سالم بزاریش بغلم هم نخود منو هم تمامی بچه های دنیا رو⁦♥️⁩⁦♥️⁩تاریخ مثبت شدن بی بی چک۱۴۰۰/۷/۱۱😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو روز گلم. مطمئن باش بارداری

وای مرسی عزیزم ایشالا🙏🙏

من این ماه فقط سه روز نزدیکی داشتم اصن فک نمی‌کردم این ماه نتیجه بگیرم

خدایا ازت ممنونم ک منو لایق مادرشدن دونستی بعداز یکسالو نیم دقیقا زمانی ک ناامید شده بودم و فکرشو نمی‌کردم نتیجه بگیرم ازت خواهش دارم صحیح و سالم بزاریش بغلم هم نخود منو هم تمامی بچه های دنیا رو⁦♥️⁩⁦♥️⁩تاریخ مثبت شدن بی بی چک۱۴۰۰/۷/۱۱😍
مرسی عزززیزدلم منم تکرر ادرار زیاد دارم سینه هامم درد می‌کنه ایشالا مثبت باشه امام حسین خودش نگه دا ...

خیلی خیلی ممنونم عزیزدلم

انشالله 

حتما بارداری خیالت راحت منم تکرر و درد سینه رو داشتم و دارم هنوز

خیلی مراقب خودت باش و اصلا کار سنگین نکن و پله بالا پایین نکن چیزای گرم اصلا نخور

من چون یبار تستم منفی بود اونم چون تخمکگذاریم خیلی دیر بوده فکرشم نمیکردم باردار باشم کار سنگین و دمنوش و پله و مسافرت طولانی با ماشینو ...‌

خلاصه هفته ۶ لکه بینی شدم سونو کردم هماتوم داشتم الان تقریبا ۲۵ روزه استراحت مطلقم تا ۲۰ م برم سونو ان تی به امید خدا که جذب شده باشه

خلاصه عزیزم مراقب خودت باش الهی که خدا خودش نگهدارنده فرشته ی کوچولوت باشه

دخترم ❤نیلای من❤هدیه ی زیبای خدا به من و همسرم❤ فقط به یک چیز ایمان دارم خدا همیشه به موقع میرسه😍😍😘😘 خدایا خیییلی ازت ممنونم که منو لایق مادرشدن دونستی بعد از یکسال و نیم انتظار 1400/05/28 روز عاشورا بی بی چک من مثبت شد🥰😍❤🙏🙏🙏الهی که قسمت همه منتظرای مامان شدن بشه... ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ نیلای نازنینم بدنیا اومد و دنیای من نیلگون شد.... خدایا سپاس... الهی قسمت همه خانومای منتظر بشه
خیلی خیلی ممنونم عزیزدلم انشالله  حتما بارداری خیالت راحت منم تکرر و درد سینه رو داشتم و دارم ...

مرسی عزیزدلم من سه روز کله خونه رو ریختم بیرون مرتب کردم 🙄چون فک نمی‌کردم این ماه اصن نتیجه بگیرم چون اصن اقدام درست حسابی هم نداشتم ایقد منفی شده شوهرم باورش نشد ک مثبت‌ه

وای مرسی عزیزم ایشالا🙏🙏 من این ماه فقط سه روز نزدیکی داشتم اصن فک نمی‌کردم این ماه نتیجه بگیرم

انشا ٕ الله. من با یکبار باردار شدم. 

پسر گلم  خوش اومدی به زندگیمون الهی خودم فدات بشم😍
مرسی عزیزدلم من سه روز کله خونه رو ریختم بیرون مرتب کردم 🙄چون فک نمی‌کردم این ماه اصن نتیجه بگیرم چ ...

دقیقا مثل من عزیزم چیزی نیست نگران نباش نی نی صحیح و سلامته

منم اصلا انتظار نداشتم اون ماه چون همسرم تو کمرش کیست مویی داشت اونو عمل کرده بود خیلی کم اقدام داشتیم 

فقط الان که میدونی خدا بهت هدیه داده دیگه مراقب خودت و هدیه ت باش 

وقت واسه خونه و کار خونه همیشه هست

منم بشدت وسواسیم ولی واقعااین ۳ هفته تحمل کردم و همسرم نظافت کرد حتی آشپزیم تازه چند روزه 

من از گوشت و مرغ متنفرم امروز مرغ درست کردم تا میدیدم بالا میاوردم

دخترم ❤نیلای من❤هدیه ی زیبای خدا به من و همسرم❤ فقط به یک چیز ایمان دارم خدا همیشه به موقع میرسه😍😍😘😘 خدایا خیییلی ازت ممنونم که منو لایق مادرشدن دونستی بعد از یکسال و نیم انتظار 1400/05/28 روز عاشورا بی بی چک من مثبت شد🥰😍❤🙏🙏🙏الهی که قسمت همه منتظرای مامان شدن بشه... ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ نیلای نازنینم بدنیا اومد و دنیای من نیلگون شد.... خدایا سپاس... الهی قسمت همه خانومای منتظر بشه
ارع میرم از میدم فردا هنوز باورم نمیشه تا جواب آزمایش و بگیرم ایشالا شماهم هرمشکلی داری تو زندگیت رف ...

مرسی عزیزم 

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم برا عاقبت بخیری همه🍁🍁🍁
دقیقا مثل من عزیزم چیزی نیست نگران نباش نی نی صحیح و سلامته منم اصلا انتظار نداشتم اون ماه چون همسر ...

انشالا هرچی بچه هست تو دنیا صحیحو سالم باشن

انشالا هرچی بچه هست تو دنیا صحیحو سالم باشن

الهی آمین

دقیقا مثل من عزیزم چیزی نیست نگران نباش نی نی صحیح و سلامته منم اصلا انتظار نداشتم اون ماه چون همسر ...

سلام عزیزم اینم بی بی چک امروز صبح😭😭🙏🙏

هیچکی اندازه من تجربه بی بی چک نداره منفیه اره از همون اولم هست ولی در این حد کمرنگ منفیه

سلام عزیزم اینم بی بی چک اول صبح

مثبته مبارکت باشه 😍😍

مرسی عزیزم ایشالا قسمت همه ی منتظرا بشه این لحظه 

سلام عزیزم اینم بی بی چک امروز صبح😭😭🙏🙏

سلام گلم وای خدایا شکرت

دیشب تاپیکتو خوندم ولی پست نذاشتم

منتظر بودم امروز صب ببینم بی بی چکتو

باوذت نمیشه انگار بی بی چک مثبت خودمو دیدم...خیلی خوشحال شدم برات. ...مبارکت باشه عزیزدلم

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .