2777
2789
عنوان

توروخدا ببینید مثبته؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1324 بازدید | 82 پست
مبارکه     بهار و پاییز فصل باروریه😄😄😅

مرسی عزیزم احتمال داره کاذب باشه؟؟

خدایا ازت ممنونم ک منو لایق مادرشدن دونستی بعداز یکسالو نیم دقیقا زمانی ک ناامید شده بودم و فکرشو نمی‌کردم نتیجه بگیرم ازت خواهش دارم صحیح و سالم بزاریش بغلم هم نخود منو هم تمامی بچه های دنیا رو⁦♥️⁩⁦♥️⁩تاریخ مثبت شدن بی بی چک۱۴۰۰/۷/۱۱😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرت فردا با ادرار صبح پررنگتر میشع؟

آره اما آزمایش بدی خیالت راحت تره آن شاالله ک مامان شدی میشه تو بهترین حس وحالت برا زندگی منم دعا کنی 

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم برا عاقبت بخیری همه🍁🍁🍁

به نظر منم مثبته انشالله که فردا با خبر های خوبی بیای تو سایت فردا روزی باشه که امضات رو عوض کنی  

برای شفای پاهای پسرم دعا کنید لطفا

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 

مثبته عزیزم ولی فردا نه پس فردا دوباره بزن ولی بنظرم بروآزمایش که خیالتم راحتتر باشه

من خودم ۴ روز بعد ازتاخیر تست زدم منفی شد 

واسه خودم دمنوش آویشن خوردم و رفتم مسافرت طولانی دیدم نه ۲۰ روز گذشته و خبری نیست و همش تکرر ادرار و حس خواب و گرسنگی داشتم 

پریودمم گفتم بخاطر مسافرت بهم ریخته چون منفی بودم فکر نمیکردم

خلاصه دوباره بعد از ۲۰ روز تست زدم و سریع مثبت شد

شما برو آزمایش که حتمامثبته😍🙏🙏

دخترم ❤نیلای من❤هدیه ی زیبای خدا به من و همسرم❤ فقط به یک چیز ایمان دارم خدا همیشه به موقع میرسه😍😍😘😘 خدایا خیییلی ازت ممنونم که منو لایق مادرشدن دونستی بعد از یکسال و نیم انتظار 1400/05/28 روز عاشورا بی بی چک من مثبت شد🥰😍❤🙏🙏🙏الهی که قسمت همه منتظرای مامان شدن بشه... ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ نیلای نازنینم بدنیا اومد و دنیای من نیلگون شد.... خدایا سپاس... الهی قسمت همه خانومای منتظر بشه
اره صد درصد مثبته ولی زوده براهمین کمرنگ افتاده ولی تومثبت بودنش شک نکن

وای خدا کنه مثبت باشه اگه مثبت باشه این بچه رو امام حسین داده بهم😔😔

خدایا ازت ممنونم ک منو لایق مادرشدن دونستی بعداز یکسالو نیم دقیقا زمانی ک ناامید شده بودم و فکرشو نمی‌کردم نتیجه بگیرم ازت خواهش دارم صحیح و سالم بزاریش بغلم هم نخود منو هم تمامی بچه های دنیا رو⁦♥️⁩⁦♥️⁩تاریخ مثبت شدن بی بی چک۱۴۰۰/۷/۱۱😍
آره اما آزمایش بدی خیالت راحت تره آن شاالله ک مامان شدی میشه تو بهترین حس وحالت برا زندگی منم دعا کن ...

ارع میرم از میدم فردا هنوز باورم نمیشه تا جواب آزمایش و بگیرم ایشالا شماهم هرمشکلی داری تو زندگیت رفع ب خیر بشه عزیزدلم ب حق همین شبای عزیز

به نظر منم مثبته انشالله که فردا با خبر های خوبی بیای تو سایت فردا روزی باشه که امضات رو عوض کنی &nb ...

واای ایشالا 

ایشالا پسرت سالم بشه دلت شاد بشه عزیزدلم

وای خدا کنه مثبت باشه اگه مثبت باشه این بچه رو امام حسین داده بهم😔😔

اره عزیزم من دو روز بعد موعد پریودم گذاشتم یه هاله کمرنگ افتاد که انقدر باشوهرم نیگاه کردم تا مطمین شدیم  هاله رو دیدیم و مثبت بود 

همه چیز ازذهنت شروع میشه 
مثبته عزیزم ولی فردا نه پس فردا دوباره بزن ولی بنظرم بروآزمایش که خیالتم راحتتر باشه من خودم ۴ روز ...

مرسی عزززیزدلم

منم تکرر ادرار زیاد دارم سینه هامم درد می‌کنه ایشالا مثبت باشه امام حسین خودش نگه دارش باشه ایشالا بچه ی شماهم صحیح و سالم بدنیا بیاد

اسی مثبتههههه مال منم دقیقا همینجوری بود😍 شیرینی یادت نره

وااای عزیزم باورت نمیشه باورم نمیشه تا جواب آزمایش و بگیرم ایشالا مثبت باشه شیرینی تو امام حسین بهت بده گلم