2777
2789
عنوان

شوهرم واقعا میرینه به اعصابم

393 بازدید | 19 پست

صبح شوهرم  گف  برادرم یعنی برادر شوهر من زنگ زده گفته شب بیایید بریم باغ... 

...شب  رفتیم باغ یه کلمه نگفت ها برادر زن برادرشوهرم هم هست اونم با زنش اومده بود ....من حالا رو  این حساسیت نشون ندادم خوب بودم...

برادرشوهرم و برادرزنه قلیون می‌کشیدن شوهر من نمی‌کشید برادرزنه گفت آقای فلانی شما هم بیا دو کام بگیر ....شوهر منم سیگاریه من هزار بار روش کار کردم تا کم کنه.... بعد  پیش چشم من رفت کشید منم حالم بد شد یهو زود پاشدم گفتم پاشو بریم  دیر وقته ساعت ۱۲ بود رفتیم  ....

شوهرم میدونه من رو دود حساسم ولی بازم میکشه....

بعد جالبش اینجاس تو خلوت مون میگه نه من خوشم نمیاد متنفرم...بعد تو جمع انگار مجبورش میکنن...نگید حساسی که میزنم لهتون میکنم

آخی عزیزم من درکت میکنم خودمم اینجورمثل تورودودحساسم واقعابدم میاد

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست  !خدایاامروزتاریخ پنج اردیبهشته وخیلی بیشترازروزهای دیگه عمرم دارم صدات میزنم ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی میزارم ///ولی بازم خدایاشکرت😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفتم من حساسم روحم در عذابم میشه میبینم دستت اعصابم ضعیف کردی به خدا

میدونی من ازینم حالم بدمیشه چندنفرزن ومرددهن میزنن😕

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست  !خدایاامروزتاریخ پنج اردیبهشته وخیلی بیشترازروزهای دیگه عمرم دارم صدات میزنم ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی میزارم ///ولی بازم خدایاشکرت😍

ای آفرین منم همینو گفتم اومدم خونه گفتم حق نداری منو بوس کنی من از اون برادر زنه چندشم میشه خاک برسر ...

😔

مگه هرکی یه لب گیر جدا‌نداره؟

نه بابا

مگه هرکی یه لب گیر جدا‌نداره؟

نههههههه😂😭

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

مردا تو جمع جوگیر میشن میخوان همیشه پایه جمع باشن

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

مردای ایرانی یه اخلاقای بدی دارن باخودشون میگن اگه نکشم فک میکنن اززنم میترسم یا اون مردای دیگه وقتی تعارف میکنن قصد دارن طرفو تو رودروایسی بزران ببینن میکشه یازن ذلیلیه

نههههههه😂😭

😂