2777
2789
عنوان

توروخدا ببینید مثبته؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1324 بازدید | 82 پست
سلام گلم وای خدایا شکرت دیشب تاپیکتو خوندم ولی پست نذاشتم منتظر بودم امروز صب ببینم بی بی چکتو با ...

سلام عزیزم مرسی ازت مهربوووون😘😘

خدایا ازت ممنونم ک منو لایق مادرشدن دونستی بعداز یکسالو نیم دقیقا زمانی ک ناامید شده بودم و فکرشو نمی‌کردم نتیجه بگیرم ازت خواهش دارم صحیح و سالم بزاریش بغلم هم نخود منو هم تمامی بچه های دنیا رو⁦♥️⁩⁦♥️⁩تاریخ مثبت شدن بی بی چک۱۴۰۰/۷/۱۱😍
سلام عزیزم اینم بی بی چک امروز صبح😭😭🙏🙏

الههههههی

مبارکت باشه عزیزدلم

امیدورام ۹ ماه بارداری عااااااالی و راحتی داشته و لذتشو ببری و نی نی نازتو صحیح و سلامت بغل بگیری

زیر سایه پدر و مادرش عاقبت بخیر بشه الهی

دخترم ❤نیلای من❤هدیه ی زیبای خدا به من و همسرم❤ فقط به یک چیز ایمان دارم خدا همیشه به موقع میرسه😍😍😘😘 خدایا خیییلی ازت ممنونم که منو لایق مادرشدن دونستی بعد از یکسال و نیم انتظار 1400/05/28 روز عاشورا بی بی چک من مثبت شد🥰😍❤🙏🙏🙏الهی که قسمت همه منتظرای مامان شدن بشه... ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ نیلای نازنینم بدنیا اومد و دنیای من نیلگون شد.... خدایا سپاس... الهی قسمت همه خانومای منتظر بشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی خیلی ممنونم عزیزدلم انشالله  حتما بارداری خیالت راحت منم تکرر و درد سینه رو داشتم و دارم ...

گلم از کجا فهمیدی تخمک گذاریت دیر شده؟

اخه منم دو روزه از موعد پریودیم گذشته ولی این دو روز ترشح تخمک گذاری دارم و علایمشو...امکان داره بنظرت تخمک گذاریم باشه؟

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .
الههههههی مبارکت باشه عزیزدلم امیدورام ۹ ماه بارداری عااااااالی و راحتی داشته و لذتشو ببری و نی نی ...

مرسی فدات شم همچنین برای شما گلم💜💜💜⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩

خدایا ازت ممنونم ک منو لایق مادرشدن دونستی بعداز یکسالو نیم دقیقا زمانی ک ناامید شده بودم و فکرشو نمی‌کردم نتیجه بگیرم ازت خواهش دارم صحیح و سالم بزاریش بغلم هم نخود منو هم تمامی بچه های دنیا رو⁦♥️⁩⁦♥️⁩تاریخ مثبت شدن بی بی چک۱۴۰۰/۷/۱۱😍
گلم از کجا فهمیدی تخمک گذاریت دیر شده؟ اخه منم دو روزه از موعد پریودیم گذشته ولی این دو روز ترشح تخ ...

عزیزم من ۱۰ تیر پریود شدم دیگه نشدم منم ۱۴ مرداد تست زدم منفی شد ۱۵ مرداد دل درد و کمردرد شدید مثل پریود شدم جوریکه گفتم پریود میشم و دمنوش آویشن و پونه دم کردم که سریع بیاد خلاصه دیگه خبری نشد منم ۲۸ مرداد بخاطر تکرر ادرار زیاد و گرسنگی و خواب آلودگی زیادم با اصرار خواهرم تست زدم و سریع مثبت شد

و طبق تاریخ پریودم من باید الان ۱۳ هفته تمام باشم در صورتیکه من الان ۱۰ هفته و ۴ روزمه سه بار واسه تعیین سن دقیق دکترم منو سونو فرستاد که دیگه مشخص شد برای من ۲۹م تخمکگذاری بوده(یا بهتره بگم روزاول پریودمو دکترم گفت بایداز ۲۹ حساب کنی که سن بارداری درست باشه)

منم از روز ۲۴م تیر که روز ۱۴ آخرین دورم بود تا همین الان مدادم ترشح بی رنگ داشتم و دارم

بنظرم برای تست نباید عجله کرد و باید گذاشت ۱ هفته تاخیر بگذره بعد تست بزنی دیگه خیالت بابت جوابش راحته

و اینکه همیشه دکترم به من میگفت برای اطمینان از روز ۱۰ تا ۲۴ اقدام داشته باش ولی من همیشه از بعد پریودم تا قبل پریود بعد اقدامم بود بجز ماه آخر که بخاطر جراحی کمر همسرم خیلی بندرت اقدام داشتیم

انشالله اگه شمام نی نی میخواید به حق فاطمه زهرا همین ماه مامان شده باشی عزیزدلم

دخترم ❤نیلای من❤هدیه ی زیبای خدا به من و همسرم❤ فقط به یک چیز ایمان دارم خدا همیشه به موقع میرسه😍😍😘😘 خدایا خیییلی ازت ممنونم که منو لایق مادرشدن دونستی بعد از یکسال و نیم انتظار 1400/05/28 روز عاشورا بی بی چک من مثبت شد🥰😍❤🙏🙏🙏الهی که قسمت همه منتظرای مامان شدن بشه... ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ نیلای نازنینم بدنیا اومد و دنیای من نیلگون شد.... خدایا سپاس... الهی قسمت همه خانومای منتظر بشه

[QUOTE=210265856]گلم از کجا فهمیدی تخمک گذاریت دیر شده؟ اخه منم دو روزه از موعد پریودیم گذشته ولی این دو روز ترشح تخ ...[/QUOT

بنظر من تا پریود نشدی شانستو امتحان کن درسته که روز تخمکگذاری نرمالش ۱۴ تا ۱۶ هستش ولی بازم نمیشه گفت و همیشه احتمال جابجایی هست یکی از اقوام خودم با اینکه از فروردین پریود نشده بود بخاطر تنبلی تخمدان دقیقا اونم تیر ماه باردار شد بدون اینکه ۴ ماه پریود بشه

خدا بخواد هیچی غیرممکن نیست

من خودم و همسرم کلی درمان و هزینه و سونو و عکس رنگی و .... دقیقا همون دوماه آخریکه هیچ دارویی مصرف نکردیم شد

فقط من اسید فولیک و همسرمم گاهی اوقات کیوتن مصرف میکرد همین

[QUOTE=210265856]گلم از کجا فهمیدی تخمک گذاریت دیر شده؟ اخه منم دو روزه از موعد پریودیم گذشته ولی ای ...

اها مرسی گلم 

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .
مرسی فدات شم همچنین برای شما گلم💜💜💜⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩

فدای تو عزیزم 😍🙏🙏🙏