Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤
حکایت ما و این زندگی، حکایت "انگشت کوچیکه پا" و پایه ی مبله درسته زندگی خیلی نامرده و زورش ب ما میرسه ولی میخوام بت بگم:مث انگشت کوچیکه پا پرو باش با هر زخمی ک زندگی بت زد درداتو بکش، اما زود ب خودت بیا و نشونش بده کی رئیسه😁🤪
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خیلیا بودن عزیزم بخون نگران هیچی نباش ظرفیت دانشگاه ها سال به سال کلی زیاد میشه تا همین سه سال پیش دوهزار پرستاری می رفت الان سه هزار هم پزشکی میاره فرهنگیان کلی امسال پذیرش داشت بخون
خدایا کمکم کن بال و پرم و نشکن من به جز تو پناهی ندارم🤲 هرکس امضام و میخونه برام دعا کنه محتاجم به دعا🙏
وا عزیزمممم این چه حرفیه اگه مفید و اصولی درس بخونی پزشکی هم میاری گوشی محدود کن و خودتو معتاد به درس و پیوسته بخون
🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق