2777
2789
عنوان

با شوهر ولخرج چیکار کنم

238 بازدید | 13 پست

بمن میرسه میگه پول ندارم من کارمندم حتی از منم پول میگیره بعد الان گوشیشم خوبه ها عوض کرد 7 تومن روش گذاشت یه گوشی دیگه خرید اصلا به فکر زندگی نیست به فکر این نیست که خونه بخریم..باهاشم بحث میکنم میگه تو همش رو ذوقم میزنی..خسته شدم بخدا من بخوام یه چیز بخرم صدبار غر میزنه اما واسه خودش راحت خرج میکنه..حداقل از من پول نگیره نگه ندارم ندارم 

همون موقعی ک حقوق میگیره پول بگیر ازش 

کاربری دست دو نفره🤍 پس کار آگاه بازی در نیارید  .‌.اگ ریپ زدی دیدی جوابتو ندادم بدون برا شعور و فرهنگ خودم احترام قائلم و نمیخوام بخاطر تو ب خودم بی احترامی کنم و گرنه هزاررررتا جواب برا گفتن دارم نگران نباس 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی از حقوق خودم ازم میگیره بنظرت از پول خودش چقد میده بهم؟ینی الان از عصبانیت دارم دیوونه میشم&nbs ...

چرا از تو میگیره مگه خودش در اومد نداره

کاربر پسر هستم عقاب آریایی🤟بی حد میخاستمت ولی در حد نبودی،،،،. خوندن فکر ادما دیگه زیاد سخت نیست...  
حقوق هر دوتون چقدره ؟ حقوق خودت همون گرفتی تبدیل به طلا کن گفت پول بگو ندارم

باهم 10 11 میشه ولی خب هی بمن میگه نه پولتو نگه دار خونه بخریم اینکارو کنیم اونکارو کنیم خودش میره گوشی میخره 

باهم 10 11 میشه ولی خب هی بمن میگه نه پولتو نگه دار خونه بخریم اینکارو کنیم اونکارو کنیم خودش میره گ ...

شما خودت پولاتو پس انداز کن ایشون هم پول خواست نده پولاتو به طلا تبدیل کن بعد خونه رو به نام خودت بخر اصلا تو خرج خونه کمک نکن ببینم باز میتونه گوشی عوض کنه

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍