البته من یه سبک دیگه درست میکنم
که تو فامیل ما خیلی طرفدار داره
بغور جو و هویج رنده شده و مرغ و پیاز و سیر رو میزارم بپزه با آب کم، طوری که وقتی پختن زیاد اب نباشه تگ قابلمه
مرغ که پخت ریش ریش میکنم و برش میگردونم تو قابلمه و شیر اضافه میکنم
میزارم تا حسابی جا بیفته
وقتی جا افتاد جعفری و قارچ اضافه میکنم و یکم دیگه میمونه تا اینا بپزن
بعدش خاموشش میکنم و چند قاشق خامه میریزم تا سفیدتر و جا افتاده تر بشه
ادویه هم همون ادویه های عادی رو میزنم
فقط زردچوبه کمتر میزنم واسه رنگش
میزان خامه اخرش هم خیلی به رنگش مربوطه
هرچی بیشتر باشه سفیدتر میشه