2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیاز متوسط رو رنده می‌کنم، با کمی روغن تفت می‌دم. بعد ۳ ق غ آرد اضافه می‌کنم تفت می‌دم. بعد قارچ رو که نازک ورقه کردم می‌ریزم، دو لیوان آب مرغ رو که پختم و صاف کردم می‌ریزم. فلفل سیاه و نمک می‌ریزم، جوش که اومد سه چهارم لیوان جوی پرک می‌ریزم. دو لیوان شیر رو می‌جوشونم و بعد پختن جو اضافه می‌کنم. بعد با درب باز می‌ذارم دو ساعتی روی حرارت کم بجوشه و جا بیفته. 

در آخر خاموش می‌کنم. جعفری و گشنیز خرد شده می‌ریزم و درشو می‌ذارم سبزی نیم پز بشه. موقع سرو هم ابلیمو می‌زنیم. 

این مقدار برای چهار نفر سوپ می‌ده.

نویسنده‌ی سه اثر چاپ شده و  روزنامه‌نگار  کلیک===>خاطره زیبای زایمانم
پیاز متوسط رو رنده می‌کنم، با کمی روغن تفت می‌دم. بعد ۳ ق غ آرد اضافه می‌کنم تفت می‌دم. بعد قارچ رو ...

ممنون عزیزم.فقط چطوریه که سوپ شیر بعضیا رنگش یذره زرده 

البته من یه سبک دیگه درست میکنم

که تو فامیل ما خیلی طرفدار داره

بغور جو و هویج رنده شده و مرغ و پیاز و سیر رو میزارم بپزه با آب کم، طوری که وقتی پختن زیاد اب نباشه تگ قابلمه

مرغ که پخت ریش ریش میکنم و برش میگردونم تو قابلمه و شیر اضافه میکنم

میزارم تا حسابی جا بیفته

وقتی جا افتاد جعفری و قارچ اضافه میکنم و یکم دیگه میمونه تا اینا بپزن

بعدش خاموشش میکنم و چند قاشق خامه میریزم تا سفیدتر و جا افتاده تر بشه

ادویه هم همون ادویه های عادی رو میزنم

فقط زردچوبه کمتر میزنم واسه رنگش

میزان خامه اخرش هم خیلی به رنگش مربوطه

هرچی بیشتر باشه سفیدتر میشه

زردچوبه می‌زنن. 

یه مدلم درست می‌کنم با ذائقه خودمون جوره،تو یه رستوران ایتالیایی خوردم. بعد اضافه کردن آرد، دو سه حبه درشت سیر رنده می‌کردم توش. بعد اضافه کردن شیر هم شوید خشک می‌زنم، خیلی عالی می‌شه😋😋😋

نویسنده‌ی سه اثر چاپ شده و  روزنامه‌نگار  کلیک===>خاطره زیبای زایمانم