باخان مدیر استارتر عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 827 عنوان دوستان شام چی بزارم؟ 274 بازدید | 35 پست قارچ و تخم مرغ و ذرت و گوجه و مرغ ندارم از الان گفته باشم 1400/07/10 | 17:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شکلات_فرانسوی عضویت: 1399/03/30 تعداد پست: 20711 ماکارونی مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟ من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
پیتزامخلوط عضویت: 1396/04/13 تعداد پست: 39740 😂بیا بزن بیااا چرا امضات کم رنگه اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه
bahar_khanumi عضویت: 1400/02/10 تعداد پست: 2105 گلم چیزهایی که داری رو بگو بهت پیشنهاد بدیممثلا حبوبات خیس خورده و سبزی اگه داری آش بزار می خوام به دخترم بگم: من برای تشکیل قلبش ۹ ماه و ۹ روز و ۹ ساعت خون جگر خوردم، نزاره کسی به راحتی بِشکَنَتِش ❤
a_f_a عضویت: 1399/10/22 تعداد پست: 4256 قیمه بادمجون بزار آره تخسم..!!!👈👑من واسه بستن بندکفشمم خم نمیشم پامومیارم بالا👑👈زیادشروورمیگن پشتم...👉بیخیااااال...!!!🖤🖤🖤همه،روازذهنم شستم یادگرفتم ازاین ب بعددستموبزارم روقلبم 💔وبگم خواهشاً خفه خودم میدونم چیکارکنم توفقط هیس🖤🖤واسه نگه داشتن کسی تلاش نمیکنم چون موندنی راهشوبلده رفتنی هم بهانه،شوپیدامیکنه...💘
simorg عضویت: 1399/12/27 تعداد پست: 18955 😂بیا بزن بیااا از الان گفته بااشمممم😂 خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤ آمممیییین دعا کنیم واسه هم🤗 شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍
simorg عضویت: 1399/12/27 تعداد پست: 18955 به اینی که مرغ و سرخ میکنی ،سیب زمینی رو هم خلالی سرخ میکنی،چه غذایی میگن؟🥴 خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤ آمممیییین دعا کنیم واسه هم🤗 شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍
پیتزامخلوط عضویت: 1396/04/13 تعداد پست: 39740 از الان گفته بااشمممم😂 😂همون چرا امضات کم رنگه اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه