2777
2789
عنوان

خالم و دختر خالم رو بلاک کردم💖💙

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 26 پست
خب کسی و که بلاک کردی متوجه میشه دیگه نمیتونه بهت پیام بده یا چکت کنه

خب من تو واتساپ اخرین بازدیدمو پنهان کردم . !

بعد خالمو دختر خالم ب مامانم اکثر اوقات زنگ می زنن و با من کاری ندارن ... اونا بهم پیامم نمیدن  .پس میخوان چطور متوجه بشن ؟

کاربری دست دو نفره🤍 پس کار آگاه بازی در نیارید  .‌.اگ ریپ زدی دیدی جوابتو ندادم بدون برا شعور و فرهنگ خودم احترام قائلم و نمیخوام بخاطر تو ب خودم بی احترامی کنم و گرنه هزاررررتا جواب برا گفتن دارم نگران نباس 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکست نیست  پیامشون نمیرسه بهت

پروف واتساپم، عکسمو پاک کردم 

اونام اهل پیام‌نیستن زیاد

چون میخوام برای یه تایمی ک صبحا آنلاین هستم ، اونا بلاک باشن و آنلاین بودنمو نببینن .

کاربری دست دو نفره🤍 پس کار آگاه بازی در نیارید  .‌.اگ ریپ زدی دیدی جوابتو ندادم بدون برا شعور و فرهنگ خودم احترام قائلم و نمیخوام بخاطر تو ب خودم بی احترامی کنم و گرنه هزاررررتا جواب برا گفتن دارم نگران نباس 
خب تا  پیام ندن نمیشن دیگه

آها ممنونم

😂😂💖

اگ میخای استوریاتو نبینن میتونی شمارشونو پاک کنی ک دلخوری هم نشه البته برا واتساپ ک میشه فقط برا اونا مخفیش کرد

البته اگ پیام میدن و نمیخوای ک دیگ همو بلاک کن

👪
اگ میخای استوریاتو نبینن میتونی شمارشونو پاک کنی ک دلخوری هم نشه البته برا واتساپ ک میشه فقط برا اون ...

ن مشکلی نیست استوریامو ببینن ‌ 

فقط میخوام یه تایمی ک صبحا آنلاینم مشخص نباشه براش. 

پس مشکلی نیست عزیز چون پیام خاصی نمیره 

باشه مرسی از لطفت مریم عزیزم💖😘

ن مشکلی نیست استوریامو ببینن ‌  فقط میخوام یه تایمی ک صبحا آنلاینم مشخص نباشه براش.

خب یو واتساپ نصب کن یا کلا انلاینیتو برا همه مخفی کن کاری نداره کهمو اول صبم بلاکشون کنی اوکی بعدش آزادشون کن😂

👪
خب یو واتساپ نصب کن یا کلا انلاینیتو برا همه مخفی کن کاری نداره کهمو اول صبم بلاکشون کنی اوکی بعدش آ ...

😁😁😁💙💖