2777
2789

کارنامه سبز اومده ، بعد شیمی کاربردی صنعتی اصفهان تقریبا یه دانشگاه تاپ آورده دوستم ، ولی بهداشت محیط دانشگاهش متوسطه ،به نظرتون کدوم‌

بهداشت عمومی قبول نشده؟؟؟

بهداشت محیط فکر کنم اوضاش خوب نیست

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهداشت محیط،شیمی اصلا بدرد نمیخوره و بازار کار نداره برای همین جای صندلی هاش توی دانشگاه تاپ خالیه

♥ب خودم قول دادم یه «من» بهتر شم.یه دختر پر از انرژی و شاد.قول دادم ادم درون گرای سابق رو رها کنم.قول دادم بیشتر کتاب بخونم،گلای رنگی برا خودم بخرم و هر روز صبح بوشون کنم،قول دادم از الان برای فرزندانم در اینده مامان خوبی باشم♥قول دادم از الان به جای حرص خوردن از دست خانواده مادری و شوهری به پیشرفت و ارتقای خودم فکر کنم♥ من یه «من» جدیدم
بهداشت حرفه ای بهترین هست بعدش بهداشت محیط بعدش عمومی، عمومی آوردنش راحت تره

نه بهداشت عمومی بازار کارش خیلی خیلی بهتره...کارش هم برای خانم مناسب تره

حالا هرچی خودتون صلاح میدونین...ولی به این دوتا رشته که بالا گفتی بهداشت محیط بهتره

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
بهداشت همون که میرم تو بهداشت کار میکنن قد وزن بچه ها رو میگیرن؟؟؟

اون بهداشت عمومی هست

نه بهداشت عمومی بازار کارش خیلی خیلی بهتره...کارش هم برای خانم مناسب تره حالا هرچی خودتون صلاح میدو ...

من مادرم خودشون بهداشت عمومی خوندن ، موقع استخدامی برای وزارت بهداشت مامایی ها و پرستاری ها میتونن باهاشون آزمون رو شرکت کنند برا همین درصد قبولیشون کمتره ، ولی برای بهداشت محیط ها و بهداشت حرفه ای ها اینطور نیست ، ممنون 🙏🏻