یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بهداشت محیط،شیمی اصلا بدرد نمیخوره و بازار کار نداره برای همین جای صندلی هاش توی دانشگاه تاپ خالیه
♥ب خودم قول دادم یه «من» بهتر شم.یه دختر پر از انرژی و شاد.قول دادم ادم درون گرای سابق رو رها کنم.قول دادم بیشتر کتاب بخونم،گلای رنگی برا خودم بخرم و هر روز صبح بوشون کنم،قول دادم از الان برای فرزندانم در اینده مامان خوبی باشم♥قول دادم از الان به جای حرص خوردن از دست خانواده مادری و شوهری به پیشرفت و ارتقای خودم فکر کنم♥ من یه «من» جدیدم
نه بهداشت عمومی بازار کارش خیلی خیلی بهتره...کارش هم برای خانم مناسب تره حالا هرچی خودتون صلاح میدو ...
من مادرم خودشون بهداشت عمومی خوندن ، موقع استخدامی برای وزارت بهداشت مامایی ها و پرستاری ها میتونن باهاشون آزمون رو شرکت کنند برا همین درصد قبولیشون کمتره ، ولی برای بهداشت محیط ها و بهداشت حرفه ای ها اینطور نیست ، ممنون 🙏🏻