2777
2789
عنوان

فرهنگیان قبول نشدم😔

1158 بازدید | 10 پست

مصاحبه وگزینش رو عالی دادم که مصاحبه کننده ها گفتن عالی بودی همکارخودمونی،ولی قبول نشدم،چیکارکنم که یه درآمد داشته باشم ،دانشگاه آزاد ترم دو روانشناسی ام؟

خدایاشکرت بخاطرهمه چی  ،برای حاجتم لطفا یه صلوات بفرستید🙏🙏🙏🙏 اگه فرستادید لایک کنید لطفا  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ، منم اون سالی که این همه زحمت کشیدمو آخرشم قبول نشدمو هیچ وقت یادم نمیره ،آرزوم بود

منم سال چهارمم بود حتی مانتو شلوار وکفش رسمی خریدم

خدایاشکرت بخاطرهمه چی  ،برای حاجتم لطفا یه صلوات بفرستید🙏🙏🙏🙏 اگه فرستادید لایک کنید لطفا  
به همه میگن همکار خودمونی هممممممه

یه هفتس کلا افسردگی گرفتم بدجور خورد توذوقم

حیف شد خوب برا روانشناسی انتخاب رشته میکردی 

مشاورو گفت صددر صد قبولی چون متاهلم وبچه دارم گفت یه امتیازه ولی حیف شد

خبرندارین سپاه خانم استخدام کنه یا هرکاردیگه ایی،مثلا برم هلال احمر کاری برام پیدامیشه