2777
2789
عنوان

شوهرم باگوشیش رف حموم

| مشاهده متن کامل بحث + 20262 بازدید | 281 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشه که گوشیش دوتا فضا داره من رمز فضای دومو ندارم که تو فضای اولم که رمزشو من میدونم گلابی نیس که ...

وقتی توی گوشیش هسته کنارش بشین بعد جوری نفهمه که حواست هست داره چه کار میکنه ببین رفت رمز رو بزنه یادش بگیر 

باباکرم میخواد دلو میکشه به دندون 💃😀 باباکرم میخواد جوری همه بگن جون 💃😀😂  باباکرم میخواد دوباره بلرزونه 💃😀😂 جوری یهو خفن میاد که همه کف کنن  برن خونه 💃😀 😂  میریم تعطیلات یعنی میریم یه جا پلاس شیم 😀💃😂 میگم میشه  شمالو ترجیح داد  تو میگی خزه باکلاس شیم 😀💃😂 ساقی هستم چیزی خواستین درخدمتم 😂💃😀🍺 ارسال به تمام کشور 😂😎💃👋🍺
من بودم یهو درو باز میکردم میرفتم تو والا شوهر من بدون گوشی هم میره من مثلا واسه دستشویی فرنگی دو س ...

بعدجلوی اون دسشویی میکنی؟🤔🤔🤣

خدایا من به دستات خیره شدم خودت معجزه کن...💕♥️
من شک ندارم استارتر اقاست و کاربرا رو سرکار گذاشته

چرا مگه مرض دارم بجای اینکه راهکار بدین چیکار کنم اینجوری جواب میدین تروخدا فقط برا زندگیم دعا کنین وقت اذانه

چجوریه منم شیاومو پوکو چجوری این کارو میکنین

باید توی تنظیماتت بری تو special fitures .بعد second space.بعدم ی رمزی بذاری براش

هرموقه رمز حافظه اول رو بزنی میره اولی دومی رو بزنی میره دومی

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها!  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

چطور وارد اون صفحه میشی؟ 

توضیح دادم توی اخرین کامنتای این تاپیک

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها!  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

چجوری منم گوشیم شیاعه ولی بلد نیستم این آپشنو

توی اخرین کامنت این تاپیک توضی دادم

گوشی شوهر منم شاعع... چ جوری فضا دومشو ببینم؟ 

رمز میذارن براش بدون رمز نیس ک

رمز اولیو بزنی میره حافظه اولی دومی رو بزنی میره دومی

اول دوتا انگشتت رو بزار روی صفحه به شکل باز بگیر فضای دوم باز میشه⁦☺️⁩ اونوقت میتونی ببینی چه غلطی ...

نه بتید قفل کنی بعد با اثر انگشتو که بزنی میره تو صفحه دوم صفحه اولش الگو داره با الگو باز میش

نه بتید قفل کنی بعد با اثر انگشتو که بزنی میره تو صفحه دوم صفحه اولش الگو داره با الگو باز میش

من از این یاد گرفتم پلیس نوپو هستم برای باز کردن رمز گوشی طرف میگه مقداری روغن خوراکی هر روغنی باشه میزنم روی صفحه گوشی رمز گوشی میوفته روی گلس

وزن فعلی:۶۸ وزن هدف:۵۶ عضو گروه آبی💙💫
رمز میذارن براش بدون رمز نیس ک رمز اولیو بزنی میره حافظه اولی دومی رو بزنی میره دومی

اووو شت... راه دیگه ای نداره؟ شاید اصلا حافظه دومش فعال نیس... از کجا بفهمم حافظه دومشو استفاده میکنه یا ن؟ 

لایک نکن با شرف... برام دعا کنید تولیدیم بگیره