2777
2789
عنوان

شوهرم باگوشیش رف حموم

| مشاهده متن کامل بحث + 20262 بازدید | 281 پست
من از این یاد گرفتم پلیس نوپو هستم برای باز کردن رمز گوشی طرف میگه مقداری روغن خوراکی هر روغنی باشه ...

رمزش اثر انگشتشه روغن که بتز نمیکنه فقط الگو رو نشون میده الگوشو خودم بلدم

خب یعنی اینقدر احمقه که جلوی زنش تابلوبازی کنه میزاشت یه موقع که کسی خونه نباشه نمیتونم تصورکنم اینقدر وقیح شده باشه که علنا جلوی زنش این کاروکنه یه درصدفکرنکرده زنش یهویی بیا دوهمه چی روشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر جان

بنظرت رابطه ات با شوهرت چطوریه؟خودت این موضوع رو بهتر از بقیه میدونی

اگه سردین باهم پس بدون داره یه کارایی میکنه

اگه هم رابطه تون خوبه،فکربد نکن

خلاصه تو یه بچه داری،بجای فکرای الکی ،ب این فکر کن حتی اگه چیزی هم هست،چطوری شوهرتو پایبند زندگی کنی

خیلیا بودن که تونستن،و تو هم میتونی

همه به کنار این فضای دومو یکی به من یاد بده🤐

به منم بگین لطفا

خَِدَِاَِوَِنَِدَِاَِتَِوَِ پَِنَِاَِهَِ لَِحَِضَِهَِ هَِاَِمَِیَِ❤️.                         شوهرم وسه تا بچه هام معنی زندگی منن❤️❤️❤️❤️

من چرا به این نوع تاپیکا مشکوکم اگ جا اسی بودم تا ته قضیه رو در نمیاوردم ولکن نمیشدم اون وقت اسی میاد نینی سایت

برای داشتن یه زندگی خوب یا تلاشتو بیشتر کن یا توقعت رو کمتر کن ⭐
استارتر جان بنظرت رابطه ات با شوهرت چطوریه؟خودت این موضوع رو بهتر از بقیه میدونی اگه سردین باهم پس ...

چن روزه فقط با دوستاش و وداداشش میره بیرون  جای دیگه نمیره چیکار کنم آخه

من چرا به این نوع تاپیکا مشکوکم اگ جا اسی بودم تا ته قضیه رو در نمیاوردم ولکن نمیشدم اون وقت اسی میا ...

وقتی رمز صفحه دوم اثر انگشتشه هیچی دستمو نمیگیره هرچیهم بگم نهایت میره پاک میکنه گوشیشو میده دستم کاش یه برنامهای بودمیتونستم گوشیشو چک کنم