2777
2789

سلام دوستان 

اگر یادتون باشه قبلا هم دوره داخل سایت گذاشتم بعدش دوره رو بردم داخل تلگرام اما چون کار با هردو برای خیلیا سخت بود و واتساپ یه پیام رسان عمومی بود که تقریبا همه ازش استفاده میکنن امروز گروه رو داخل واتساپ درست کردم لینکش رو براتون میزارم بعد که اومدین داخل گروه قوانین و کارهایی که قراره انجام بدیم رو بهتون میگم و دوره رو از پس فردا شروع میکنیم و اینکه دوره کاملا رایگانه

اگرهم کسی مزاحمتون شد سریعا به خودم بگین من حلش میکنم اینم لینک گروه

https://chat.whatsapp.com/LAxZhzMaqELAJinl7tC8Zp

این کاربری دست دو نفر هست
میشه راجب دوره یه مقدار توضیح بدی

بله حتما . توضیحات اصلی رو داخل گروه میدم ولی الان تقریبی میگم که چه کارایی انجام میدیم

توی دوره درمورد ضعف های شخصیتی مطالبی رو میزارم که هرکسی این ضعفهارو بشناسه و بتونه درمانشون کنه از طرفی یه سری تمرین ها که برای ارامش روح و روان هست بهتون داده میشه که باید انجام بدین تا نسبت به خودتون احساس بهتری داشته باشین اینکه گفتم بیشتر برای مذهبی هاست چون قراره داخلش نماز اول وقت هم خونده بشه یعنی یه کاری میکنیم که همگی اول وقت بخونیم خلاصه در کل پایان این دوره طوری هست که هر شخصی احساس بهتری نسبت به خودش داشته باشه و تونسته باشه خودش رو وارد مرحله خودسازی کنه

این کاربری دست دو نفر هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.