خانما من دکتر برام آز هورمونی نوشته روز سوم پری باید برم بعد الان خودش مطب نیس که بخوام ازش بپرسم که روز سوم پری از شروع لکه بینی یا شروع خونریزی ؟ بعد من از دیروز بیشتر از لکه بینی و کمتر از ماه های دیگه خونریزی دارم بیشتر گلاب به روتون موقع دستشویی رفتن خونریزی دارم نمیدونم برم آزمایش یا نه؟ گیجم لطفا کمکم کنید
😔😔بامن باشه که اصلا رابطه نمیخام شوهرم اذیت میکنه درک که نداره.سه ماه ازدواج کردم ازاولش اقدامم
خب گلم اینجوری خوب نمیشه حتی شاید بدتر هم بشه البته همسرتم حق داره چون تازه ازدواج کردین این چیزا اوایل ازدواج تازه هس ذوق داره ولی یه کم باید درکت کنه
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️
ببخشید من تا آزمایش بیاد دستم میخوره به تعطیلی دکتر منم شنبه ها نیس میشه یک شنبه هس میشه روز 11 پریود ب نظرت دارو چیزی هس ک از 11 بدن برا بارداری یا این ماه هم هیچی