2777
2789
عنوان

منتظریم خواستگارمو پدرومادرش بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1823 بازدید | 134 پست

این هم بگذرد ان شاالله هرچے بہ صلاحتہ😊 چرا اسمتون باپروفایل همخوانے نداره؟

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگےست...دلم براےشما تنگ نمےشود🥺اللهم صل علے محمدوآل محمد وعجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم استرس گرفتم😅😅

قانون جذبی                              اگه خدا یه آرزویی رو میندازه توی دل ها قدرت رسیدن بهشم میده😍                                     ایمان داشته باش که به چیزی که میخوای میرسی . از کم شروع کن و بابت هر چیز کوچیکی خدارو شکر کن✌                                            ملکه ذهنت سپاسگزاری باشه . به چیزای خوب فکر کن تا کائنات ازت نیرو بگیره و چندبرابرش رو به سمتت بفرسته(به آینه نگاه کن؛قهرمان زندگی تو اونجاست :)  

خواستن مهمه،ولی به پای هم موندن مهمتره. ان شاء الله یکککک عمممررررر به پای هم بمونید،با دل خوش.❤💖💝😍😍😍😍😊😊😊😊😊😊😃😃😃😃😘😘😘😘😘😘

دنیا دارِ مکافاته!                                                        نی نی یارحذف تایپک۲
خواستن مهمه،ولی به پای هم موندن مهمتره. ان شاء الله یکککک عمممررررر به پای هم بمونید،با دل خوش.❤💖💝 ...

مرررررررسیییییی😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘

و خدایی که اسپانسر تمامِ آرزوهاست!💓✌