منم که رفته بودیم خواستگاری جاریم خیلی حرف زدم! مادرشوهر و خواهرشوهرم ساکت بودن، منم دیدم جو سرده هی حرف میزدم! لابد اونا هم بعدش گفتن چقدر رو داشت.😁
فردا از جاریم میپرسم.
ای میهن، ای انبوه اندوهان دیرین / ای چون دل من، ای خموش گریه آگین/ در پرده های اشک پنهان، کرده بالین/ ای میهن، ای داد/ از آشیانت بوی خون میآورد باد...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اسی مبارکه خوشحال شدم برات😍برای همه این لحظه و حسو ارزو میکنم
قانون جذبی اگه خدا یه آرزویی رو میندازه توی دل ها قدرت رسیدن بهشم میده😍 ایمان داشته باش که به چیزی که میخوای میرسی . از کم شروع کن و بابت هر چیز کوچیکی خدارو شکر کن✌ ملکه ذهنت سپاسگزاری باشه . به چیزای خوب فکر کن تا کائنات ازت نیرو بگیره و چندبرابرش رو به سمتت بفرسته(به آینه نگاه کن؛قهرمان زندگی تو اونجاست :)
هعی خواهر خبرنداری چیشد فرداصبش فهمیدم پدره همونشب زده زیر همه چی راضی نیس چندروزه کار ...
چرا؟؟؟؟
قانون جذبی اگه خدا یه آرزویی رو میندازه توی دل ها قدرت رسیدن بهشم میده😍 ایمان داشته باش که به چیزی که میخوای میرسی . از کم شروع کن و بابت هر چیز کوچیکی خدارو شکر کن✌ ملکه ذهنت سپاسگزاری باشه . به چیزای خوب فکر کن تا کائنات ازت نیرو بگیره و چندبرابرش رو به سمتت بفرسته(به آینه نگاه کن؛قهرمان زندگی تو اونجاست :)
چ بدونم اول راضی بود الان میگ راه دوره و بهونه های بنی اسرائیلی هرچندقراره من برم ...
نمیشه کاریش کرد خب پسره بگه یا اون یا هیچوقت ازدواج نمیکنم
گفته خانوادش هنو شمالن خودش ازلج پاشده رفته خداکنه راضی شه و برگرده
امیدتو از دست نده ان شاالله همون میشه ک میخوای