2777
2789
عنوان

منتظریم خواستگارمو پدرومادرش بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1823 بازدید | 134 پست

مبارک باشه عزیزم، خوشبخت بشی.

منم که رفته بودیم خواستگاری جاریم خیلی حرف زدم! مادرشوهر و خواهرشوهرم ساکت بودن، منم دیدم جو سرده هی حرف میزدم! لابد اونا هم بعدش گفتن چقدر رو داشت.😁

فردا از جاریم میپرسم.

ای میهن، ای انبوه اندوهان دیرین / ای چون دل من، ای خموش گریه آگین/ در پرده های اشک پنهان، کرده بالین/ ای میهن، ای داد/ از آشیانت بوی خون می‌آورد باد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارک باشه عزیزم، خوشبخت بشی. منم که رفته بودیم خواستگاری جاریم خیلی حرف زدم! مادرشوهر و خواهرشوهرم ...

مرسی😍😍😘😘😘🙏حتما میگ چ‌جاری سرزبون‌داری دارم😂😂😂

و خدایی که اسپانسر تمامِ آرزوهاست!💓✌

اسی مبارکه خوشحال شدم برات😍برای همه این لحظه و حسو ارزو میکنم

قانون جذبی                              اگه خدا یه آرزویی رو میندازه توی دل ها قدرت رسیدن بهشم میده😍                                     ایمان داشته باش که به چیزی که میخوای میرسی . از کم شروع کن و بابت هر چیز کوچیکی خدارو شکر کن✌                                            ملکه ذهنت سپاسگزاری باشه . به چیزای خوب فکر کن تا کائنات ازت نیرو بگیره و چندبرابرش رو به سمتت بفرسته(به آینه نگاه کن؛قهرمان زندگی تو اونجاست :)  
اسی مبارکه خوشحال شدم برات😍برای همه این لحظه و حسو ارزو میکنم

هعی خواهر خبرنداری چیشد   فرداصبش فهمیدم پدره همونشب زده زیر همه چی راضی نیس چندروزه کارم شده گریه 

هعی خواهر خبرنداری چیشد   فرداصبش فهمیدم پدره همونشب زده زیر همه چی راضی نیس چندروزه کار ...

چرا؟؟؟؟

قانون جذبی                              اگه خدا یه آرزویی رو میندازه توی دل ها قدرت رسیدن بهشم میده😍                                     ایمان داشته باش که به چیزی که میخوای میرسی . از کم شروع کن و بابت هر چیز کوچیکی خدارو شکر کن✌                                            ملکه ذهنت سپاسگزاری باشه . به چیزای خوب فکر کن تا کائنات ازت نیرو بگیره و چندبرابرش رو به سمتت بفرسته(به آینه نگاه کن؛قهرمان زندگی تو اونجاست :)  
چرا؟؟؟؟

چ بدونم اول راضی بود الان میگ راه دوره و بهونه های بنی اسرائیلی   هرچندقراره من برم اونجازندگی کنم  پسره بدترازمنه داغونیم هردو  

چ بدونم اول راضی بود الان میگ راه دوره و بهونه های بنی اسرائیلی   هرچندقراره من برم ...

نمیشه کاریش کرد خب پسره بگه یا اون یا هیچوقت ازدواج نمیکنم 

گفته خانوادش هنو شمالن  خودش ازلج پاشده رفته  خداکنه راضی شه و برگرده

امیدتو از دست نده ان شاالله همون میشه ک میخوای