2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من با ماست قاطی میکردم میزدم پوستم هم روشن شده بود هم شفاف فقط باید مداوم بزنی هفته ای دوبار یا۳بار تانتیجه بده وچون طبعش خنکه اول جوشارو میریزه بیرون بعد خوب میشن

شده ایا گله ازجان به خدایت بکنی؟؟؟؟وفقط هی نشود هی نشودهی نشود....
اره من با ماست قاطی میکردم میزدم پوستم هم روشن شده بود هم شفاف فقط باید مداوم بزنی هفته ای دوبار یا۳ ...

با ماست یا بدون ماست؟

پدر یادم نمیره مهربونیت  ❤ پدر یادم‌ نمیره هم‌زبونیت❤ 
اره من با ماست قاطی میکردم میزدم پوستم هم روشن شده بود هم شفاف فقط باید مداوم بزنی هفته ای دوبار یا۳ ...

میترسم جوشا بریزه بیرون بعد دیگه خوب نشه جاش بمونه پوستم خیلی بده جای همه ی جوشام میمونه

میترسم جوشا بریزه بیرون بعد دیگه خوب نشه جاش بمونه پوستم خیلی بده جای همه ی جوشام میمونه

نمیدونم گلم من چندسال پیش استفاده کردم یادم نیس براجاشون 

شده ایا گله ازجان به خدایت بکنی؟؟؟؟وفقط هی نشود هی نشودهی نشود....
ممنونم عزیزم تاثیر داره واسه جوش و روشن شدن صورت؟

اره مداوم استفاده شه خیلی تاثیر داره تو تاپیکای قدیمی دیدم یه خانونه هر راهی رفته بود جوش و جاجوش خوب نمیشد همین سدر و ماست نجاتش داده بود عکسشم‌گذاشته بود میتونی سرچ‌کنی ببینی عززیرم.

خدایا ممنون که‌ منو لایق خوشبختی دانستی